MetkuMods

Antec Gamer Cases

Tietokonekotelot pelaajien makuun
300 vs. 1200
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 08.07.2008
Valmistaja: Antec
Tuoteryhmä: Laitekotelot
In English In English
Suomeksi Suomeksi

1200 - Twelve Hundred

 

Antec 300 vs. 1200
 

1200 on uusista tulokkaista se, joka seurailee tarkemmin alkuperäisen 900:n jalanjälkiä. Heti laatikosta purettuna voi nähdä kotelon kaksitoista 5,25" asemapaikkaa ja katossa olevan massiivisen 200 mm tuulettimen. Kyljessä on suuri ikkuna ja ilmanvaihtoverkkoa. Valitettavasti testikappaleemme sisällä ollut ruuvit jne sisältävä pahvilaatikko oli päässyt irti ja tehnyt pari naarmua ikkunan akryyliin.

 

Antec 300 vs. 1200
 

1200:n bundle sisältää pussillisen ruuveja, neljä kätevää nippusidettä, kiinnityssetin ulkoiselle 3,5" asemalle, sekä käyttöohjeen, jota ei ole kuvassa. Ruuvipussin sisältö eroaa tavallisesta siinä, että mukana on huomattava määrä pitkiä ruuveja. Twelve Hundredissa kiintolevyjen asennukseen käytetään tavallista pidempiä ruuveja, tuonnempana selviää kuinka asennus käytännössä tapahtuu.

 

Antec 300 vs. 1200
 

Etupaneeli ja katto noudattelevat tarkasti 900:n asettamaa linjaa. Katossa on jo tutuksi tullut 200 mm tuuletin ja myös erikseen suunniteltu syvennys niille, jotka tapaavat pitää mp3-soitintaan tai muuta irtaimistoa kotelon päällä. Etulevyn yläosa on muotoiltu 45 asteen kulmaan, joka tekee kulmassa olevien liittimien ja kytkinten käytöstä helppoa kotelon ollessa lattialla. Etulevyn liitännät ovat: kaksi USBia, e-sata, mikrofoni ja kuulokkeet.

 

Antec 300 vs. 1200
 

Takalevystä löytyy kaikkiaan seitsemän korttipaikkaa, kaksi reikää vesijäähdytyksen letkuille, kaksi 120 mm tuuletinta ja tuuletinsäätimet takalevyn ja katon tuulettimille. Säätimien lomassa on myös kytkin, jolla kattotuulettimen siniset ledit saa pois päältä. Tämä valokytkin on pieni, mutta tervetullut yksityiskohta. Virtalähde kiinnitetään erilliseen epäsymmetriseen levyyn, jolla virtalähteen paikkaa voi hienosäätää tarpeen mukaan.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy