MetkuMods

Antec Gamer Cases

Tietokonekotelot pelaajien makuun
300 vs. 1200
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 08.07.2008
Valmistaja: Antec
Tuoteryhmä: Laitekotelot
In English In English
Suomeksi Suomeksi

1200 - Sisältä

 

Antec 300 vs. 1200
 

Parin sormiruuvin irroittaminen paljastaa kotelon sisukset. Onneksi Antec on maalannut myös kotelon rungon mustaksi, sillä perus harmaa runko ikkunallisessa kotelossa näyttää aina rumalta. Twelve Hundredin sisäinen design on hyvin pelkistetty, etuosassa on koko kotelon korkeudelta 5,25" asemakehikkoa ja virtalähteen paikka on kotelon pohjalla. Ylimmässä kiintolevykehikossa on myös kiinnityspaikka ylimääräiselle 120 mm tuulettimelle.

 

Antec 300 vs. 1200
 

Emolevynkelkan taustan pitäisi näyttää tutulta jokaiselle joka on tutustunut P1-sarjan koteloihin. Kelkassa on strategisesti sijoiteltuja reikiä ja nippusiteitä, joiden avulla ikkunasta näkyvää kaapeliviidakkoa voi koittaa hillitä. Kelkan ja kyljen välissä ei ole paljoa tilaa, mutta kaapeleita järjestelemällä sivupellin saa melko vaivatta paikalleen.

 

Antec 300 vs. 1200
 

Twelve Hundredin mukana tulee kaikkiaan kolme kuvan mukaista kiintolevykehikkoa, joihin jokaiseen saa asennettua kolme kiintolevyä. Jokaisessa kehikossa on myös 120 mm tuuletin ja pölynsuodatin. Kaikenkaikkiaan systeemi muistuttaa hyvin pitkälti aiemmin näkemäämme NZXT Tempestin ratkaisua, mutta tällä kertaa kehikot ovat tarpeeksi tukevia ja systeemi toimii.

Etutuulettimien osalta Antec on viimein siirtynyt kolmiasentoisesta säätimestä portaattomaan malliin. Jokaiselle tuulettimelle olevat erilliset säätimet on sijoitettu niin, että niitä voi säätää avaamatta koteloa, joka on varsin kätevää. Pölysuodatin on niinikään mukava lisä, mutta sen puhdistaminen vaatii koko kehikon vetämistä ulos kotelosta, joka taas tarkoittaa kahdeksan sormiruuvin irroittamista.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy