MetkuMods

Antec Gamer Cases

Tietokonekotelot pelaajien makuun
300 vs. 1200
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 08.07.2008
Valmistaja: Antec
Tuoteryhmä: Laitekotelot
In English In English
Suomeksi Suomeksi

1200 - Asennus

 

Antec 300 vs. 1200
 

Kuten jo mainittua, kiintolevykehikot tuntuvat tukevilta, mutta valitettavasti tärinää vaimentavat kumit on taas unohdettu välistä pois. Kiintolevyt ruuvataan paikalleen pitkillä ruuveilla ja kehikko kiristetään paikalleen sormiruuveilla. Kuten kuvasta näkyy, asennettiin testikoneen kaikki kolme kiintolevyä yhteen kehikkoon, joka on lämpötilojen kannalta huonoin ratkaisu. Vähemmillä levyillä tai eri kehikoihin hajauttamalla levyjen lämpötila saattaisi tipahtaa vielä asteen tai pari.

 

Antec 300 vs. 1200
 

Emolevyn takana tilanne näyttää asennuksen jälkeen melko kaoottiselta. Parin korjauksen jälkeen kylki liukui paikalleen, mutta muutama lisämilli ei tekisi pahaa. Etenkin paksu ja jäykkä 24-pinninen ATX-virtakaapeli tuntuu tuottavan ongelmia.

 

Antec 300 vs. 1200
 

Antec piti puheensa asemakiskoista myös isomman 1200-mallinsa kanssa, joten ilmeisesti julistus oli vilpitön, eikä koskenut vain halvempaa 300-mallia. Ruuveilla saavutettu lopputulos on vähintäänkin tukeva, mutta toisaalta kahdeksan sormiruuvia jokaista kiintolevykehikkoa kohden tuntuu jo jokseenkin liioitellulta.

Osittain kotelon valtavan koon vuoksi asennus oli hyvin helppoa, mutta toisaalta tyhjä tila pistää miettimään, että moniko tällaista koteloa oikeasti pakkaa täyteen rautaa? Kyllä, vähemmän tilaa tarvitseville on 900-malli, mutta haluaisin vain todella nähdä 1200:n, jossa kaikki 9 kiintolevypaikkaa ja pari 5,25" paikkaa olisi käytössä...
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy