MetkuMods

Fusion Black 430

Antec Veris -sarjan HTPC-kotelo.
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 07.10.2007
Valmistaja: Antec
Product Group: System enclosure
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Melu

Hiljaisen CPU-coolerin mahtumattomuus koteloon oli kova takaisku melutesteille, koska se johti AMD:N boxed-coolerin käyttöön. Prossulla olevaa pientä vispilää lukuunottamassa alkuasetelma on hyvä, kotelossa on ainoastaan yksi 80 mm tuuletin ja kaksi 120 mm TriCoolia. TriCooleja on tullut kaikkien Antecin koteloiden mukana jo useamman vuoden ja niiden melu- ja kierrosluvut alkavat olla aika tuttuja, mutta kertauksen vuoksi käyttöoppaan mukaiset kierrosluvut ja niitä vastaavat meluarvot: 1200, 1600 ja 2000 RPM, sekä vastaavasti 25, 28 ja 30 dBA. Palat bitumimattoa siellä ja täällä voisivat parantaa entisestään kotelon meluominaisuuksia, sillä kun katon laittaa paikalleen, kuulostaa tuulettimien hurina kaikuvan ja aiheuttavan lisää melua.

Yhteenveto melun osalta on, että vaikka TriCoolit eivät taaskaan varsinaisesti häiritsevän äänekkäitä ole hiljaisimmalla asetuksella, kantautuu niiden ääni varmasti elokuvan hiljaisimmissa kohdissa katsojan korvaan. Jos siis tarkoituksenasi on rakentaa mahdollisimman äänetön HTPC-kone, suosittelen tilaamaan Fusionin kanssa joitakin hiljaisempia tuulettimia.

 


 

Yhteenveto


PLUSSAT 
 • Tyylikäs alumiininen etulevy
 • Hyvä ilmanvaihto
 • Hyvä sisäinen layout


 • MIINUKSET 
 • Ei pölysuodattimia
 • Kaukosäädin ei sisälly hintaan
 • Epästandardi leveys
 •  


  Kaikenkaikkiaan Fusionin toinen tuleminen on hyvä lisä HTPC-kotelomarkkinoille, ilmanvaihto on toteutettu tässä luokassa erityisen mallikkaasti ja kaikki tarpeelliset ominaisuudetkin löytyvät. Hiljaisuutta havitteleville valmiit 120 mm tuuletinpaikat ovat tervetullut ominaisuus. Vaikka tilaa suurelle prosessorijäähylle ei olekkaan, ajaahieman vaatimattomampikin jäähdytin hyvän ilmavirran vuoksi asiansa. Ainut vakava puute Fusion 2:ssa on, ettei kaukosäädin sisälly toimitukseen.  Realiaikainen hinta:

  Kysymyksiä, kommentteja? Vieraile MetkuModsin forumilla.

  Lisätietoja

  Antec

  Aiheeseen liittyvät artikkelit Metkussa  Nexus Caterpillar

  Antec Sonata III

  AVC-K1

  Embryo Zero  Sivut:  1 2 3 4 5 


   
    Content in english!
    Sisältö suomeksi!

   Google

   .:Back to top Bandwidth by Mpoli

  Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
  All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
  All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy