MetkuMods

Antec KÜHLER
H2O 620 & 920

Vesijäähdytystä kompaktissa paketissa

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 31.10.2011
Valmistaja: Antec
Tuoteryhmä: Jäähdytys - Suoritin
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

KÜHLER 620

 

Antec KÜHLER H2O 620 & 920 - Vesijäähdytystä kompaktissa paketissa
 

Aloitamme tarkemman tutkiskelun 620-mallista. Bundlesta löytyy tuttuun tapaan kiinnitystarvikkeet kaikille suoritinkannoille joilla on väliä, käyttöohje, sekä yksi tuuletin. Lämpötahna on valmiiksi levitettynä blokin pohjaan, joka poistaa yhden vaiheen asennuksesta.

 

Antec KÜHLER H2O 620 & 920 - Vesijäähdytystä kompaktissa paketissa
 

Kuten jo alkupuheessa tuli todettua, on Antecin vesijäähyjen rakenne täysin sama kuin aiemminkin arvostelemiemme ja speksien valossa eroa Corsair H50- ja Coolit ECO A.L.C-malleihin on vaikea huomata. Niitä kuitenkin on, ja ehkä merkittävin ero on Antecin käyttämät letkut. Nämä kumiset letkut ovat todella taipuisia ja helppoja käsitellä muiden merkkien haitaripintaisiin letkuihin verrattuna.

 

Antec KÜHLER H2O 620 & 920 - Vesijäähdytystä kompaktissa paketissa
 

Myös pohja muistuttaa todella läheisesti kilpailijoiden tuotteita. Lähes peilikiiltoon viimeisteltyä kuparipohjaa peittää ohut kerros hopeatahnaa.

 

Antec KÜHLER H2O 620 & 920 - Vesijäähdytystä kompaktissa paketissa
 

Ohueen pumppu-blokki-yksikköön on sisällytetty myös automaattinen tuuletinsäädin, joka säätää mukana toimitettavan tuulettimen kierroksia 1450 ja 2000 RPM välillä. 1450 RPM:n miniminopeus kuulostaa todella korkealta, mutta onneksi tuuletin käyttää normaalia tuuletinliitintä, joten sen kanssa on helppo käyttää myös erillistä säädintä.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy