MetkuMods

Antec KÜHLER
H2O 620 & 920

Vesijäähdytystä kompaktissa paketissa

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 31.10.2011
Valmistaja: Antec
Tuoteryhmä: Jäähdytys - Suoritin
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Asennus

Asennuksen kannalta 620:n ja 920:n ainut ero on, että toisessa on ylimääräinen tuuletin ja USB-liitin, joten käsittelemme vain 920-mallin asennuksen.

 

Antec KÜHLER H2O 620 & 920 - Vesijäähdytystä kompaktissa paketissa
 

Ensimmäinen vaihe on valita oheistarvikkeista käytettävälle kannalle sopivat tarvikkeet. Lämpötesteissä käytimme samaa LGA1156-kantaista kokoonpanoa kuin aiemminkin, joten tarvikkeet ovat universaalit Intel-kiinnikkeet, neljä sovitepalaa, sekä neljä ruuvia ja mutteria. Kuvassa näkyy myös palat kaksipuoleista teippiä, jolla taustalevyn saa halutessaan pysymään paikallaan.

 

Antec KÜHLER H2O 620 & 920 - Vesijäähdytystä kompaktissa paketissa
 

Toinen vaihe on saada mutterit ja adapterit oikeisiin reikiin ja kehikko paikalleen. Tässä vaiheessa ruuveja kiristetään vain sen verran, että kehikko pysyy alustavasti paikallaan.

 

Antec KÜHLER H2O 620 & 920 - Vesijäähdytystä kompaktissa paketissa
 

Viimeisenä vaiheena pumppu/blokki asetetaan paikalleen, käännetään sen verran että kehikon kynnet tarttuvat siihen tukevasti ja lopulta kiristetään paikalleen. Asennuksessa käytettävien osien verrattain korkeasta lukumäärästä huolimatta itse prosessi on varsin yksinkertainen eikä vie liikaa aikaa vähän ahtaamassakaan kotelossa.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy