MetkuMods

Arctic K381 -näppäimistö

Näppäimistö tyylitietoisille

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 12.10.2010
Valmistaja: Arctic
Tuoteryhmä: Näppimistöt
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Arctic Cooling lienee parhaiten tunnettu coolereistaan, mutta niiden ohella valmistaja on nykyään alkanut tehdä myös koteloita ja viimeisimpänä aluevaltauksena oheislaitteita. Aluevaltauksien myötä myös firman nimestä putosi "Cooling". pois ja nykyään pitäisikin puhua pelkästä Arcticista. Uudesta mallistosta tiensä testattavaksemme löysi uusi näppäimistö. Pidemmittä puheitta eiköhän oteta selvää kuinka sujuvasti vaihto coolereista oheislaitteisiin onnistui.

 

Pakkaus ja bundle

 

Arctic K381 -näppäimistö - Näppäimistö tyylitietoisille
 

Näppäimistö toimitettiin testiin varsin kompaktissa laatikossa, jonka päälle on painettu kuvia tuotteesta, sekä sen teknisiä tietoja. K381:sta on olemassa musta ja valkoinen versio, testikappale on väriltään musta ja layoutiltaan mallia saksa.

 

Arctic K381 -näppäimistö - Näppäimistö tyylitietoisille
 

Laatikon sisällä on ainoastaan näppäimistö ja lyhyt ohjelappunen. Erillistä ajurilevyä ei tarvita, sillä K381:ssa ei ole makronäppäimiä tai muita erikoisuuksia.
Sivut:  1 2 3 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy