MetkuMods

Pelikuulokkeet
Arctic vs Razer

USB-liitäntäisiä kuulokkeita pelaajille

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 31.01.2011
Valmistaja: Arctic
Razer
Tuoteryhmä: Äänentoisto
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Käytössä

 

Pelikuulokkeet Arctic vs Razer - USB-liitäntäisiä kuulokkeita pelaajille
 

Bansheet ovat käytössä todella miellyttävät. Ne eivät todellakaan ole markkinoiden keveimmät kuulokkeet, mutta onnistuneen designinsä vuoksi paino ei haittaa, vaan kuulokkeita voi mukavasti pitää päässään tuntejakin kerrallaan. Myös äänenlaatu on mainio. Bansheet on suunnattu pelaajille, mutta äänenlaatunsa puolesta ne ovat helposti riittävät myös musiikin kuunteluun. Oikeastaan ainoana miinuksena on pakko mainita basso, joka on turhan korostunut. Tätä ylimääräistä bassoa voi koittaa hillitä EQ:lla, mutta on kuitenkin kurjaa että muuten hyvä kokonaisvaikutelma kärsii basson korostuneisuudesta.

P531:t tuntuvat päässä täysin erilaisilta. Surround-kaiutinten vuoksi myös P531:t ovat painavat, mutta valitettavasti niiden design ei ole läheskään yhtä mukava kuin Bansheiden, joten ainakin omassa päässäni ne alkoivat tuntumaan epämiellyttäviltä jo lyhyen käytön jälkeen. Äänenlaatukaan ei yllä kilpailijan tasolle. Pelatessa laatu on vielä riittävä, mutta musiikkia kuunnellessa ääni kuulostaa tukkoiselta. Tässä hintaluokassa ei hifi-äänenlaatua voi odottaakaan, mutta jopa hintaisikseen Arcticit jättivät turhan paljon parannettavaa.Yhteenveto

Razer Banshee

PLUSSAT 
  • Mukavat päässä
  • Hyvät säätimet
  • Äänenlaatu
  • Herkkä mikrofoni


MIINUKSET 
  • Liika basso
Award
Toimituksen Valinta!
Arctic Sound P531

PLUSSAT 
  • Herkkä mikrofoni


MIINUKSET 
  • Painavat
  • Johdossa roikkuva säädin
Award
Hopeaa!

Metku on Facebook

Mitä siis jäi lopulta käteen? Näitä headsetejä ei voi aivan suoraan verrata toisiinsa, sillä toiset ovat stereo- ja toiset surround-kuulokkeet ja myös hinnassa on huomattava ero, sillä Razerit maksavat lähes kaksi kertaa Arcticeja enemmän. Mielestäni kuitenkin Bansheiden käyttömukavuus ja äänenlaatu ovat riittävä perustelu hintaerolle. P531:t, etenkään hinta huomioiden, eivät ole huonot ja mukaan on saatu mukavia ominaisuuksia, kuten kanavakohtaiset volumesäätimet. Suurimpana vikana kuitenkin on käyttömukavuus, joka ainakin omalla kohdallani oli todella kurja. Etenkin verrattuna Razereihin, joita pystyy pitämään päässä tuntikausia ilman mitään ongelmia, on P531:n design melkoinen pettymys.


Lisätietoja

Arctic
Razer

Aiheeseen liittyviä artikkeleja MetkussaBlue Yeti

Corsair Vengeance 1500 - Dolby 7.1 USB -pelikuulokkeet

Tritton PC510HDA 5.1 Headset
Näytä kaikki arvostelut tästä kategoriasta.


Osallistu keskusteluun. Artikkeliin liittyvä viestiketju foorumissa.
Osallistu keskusteluun. Artikkeliin liittyvä viestiketju foorumissa.


Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy