MetkuMods

Blue Yeti

Korkeatasoinen mikrofoni sisällöntuottajille

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 10.12.2017
Valmistaja: Blue Microphones
Tuoteryhmä: Äänentoisto
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Blue Yeti - ulkoa

 

Blue Yeti - Korkeatasoinen mikrofoni sisällöntuottajille
 

Tyylin puolesta ei voi muuta kuin kehua; Paksua metallia (jalusta ja mikrofoni), selkeät linjat, yksi väri, painava ja tukeva jalusta, jossa kumitettu pohja. Mikrofonin saa jalustasta näppärästi irti kätevien sormiruuvien ansiosta. Eleganttia menoa ilman yliyrittämistä.

 

Blue Yeti - Korkeatasoinen mikrofoni sisällöntuottajille
 

Yeti on melkoisen leveä ja painavakin mikrofoni, joten muille mikrofoneille tarkoitetut shock mountit eivät oikein toimi. Blue tarjoaakin omaa Radius II:sta parhaana shokkimounttina niin Yeti- kuin Yeti Pro-malleille. Koska kyseessä on kondensaattorityyppinen mikrofoni, tämän tyyppinen mountti on lähes välttämätön, jotta jalustan tai mikrofonivarren kautta tulevat värinät ja tärinät eivät välity itse mikrofoniin.

 

Liitännät

 

Blue Yeti - Korkeatasoinen mikrofoni sisällöntuottajille
 

Yetin pohjassa vasemmalla on USB-liitäntä. Jos mukana tuleva kahden metrin USB-kaapeli ei riitä, voit kytkeä tähän minkä tahansa muun USB2.0 standardin mukaisen kaapelin. Oikealla reunalla on paikka kuulokkeiden 3.5 mm liittimelle. Tämä on hieno lisä käyttäjille, jotka haluavat seurata mikrofonin kaappaamaa ääntä raakana ja livenä ilman viiveitä.

Keskeltä löytyy 5/8 tuuman reikä kiinnitystä varten. Mikrofonivarsissa on varsin usein 3/8 tuuman kiinnitys, joten kannattaa varmistaa, että varren mukana tulee tarvittava sovitinpala tai se on ostettava erikseen. Alapuolella kuva nykyisestä asennuksestani halpaan eBay-löytöön, jonka mukana tuli muovinen sovitin.

 

Blue Yeti - Korkeatasoinen mikrofoni sisällöntuottajille
 
Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy