MetkuMods

Blue Yeti

Korkeatasoinen mikrofoni sisällöntuottajille

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 10.12.2017
Valmistaja: Blue Microphones
Tuoteryhmä: Äänentoisto
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Säädöt ja säätimet

 

Blue Yeti - Korkeatasoinen mikrofoni sisällöntuottajille
Etupuolen säätimet vasemmalla, takapuolen oikealla


Edessä

Edestä löydämme Mute-painikkeen ja kuulokeliitännän äänenvoimakkuuden säätimen. Mute-painikkeen keskellä on punainen led-valo, joka on pysyvän punainen silloin, kun mikrofoni kuuntelee. Muten ollessa päällä led vilkkuu päälle-pois.


Takana

Takaa löytyy vahvistuksen säätö ja suuntakuvion valinta. Koska kyseessä on kondensaattorimikrofoni, Yetissä on sisäänrakennettu signaalivahvistin. Vahvistuksen säätö (gain) on kätevä tapa nostaa mikrofonin herkkyyttä lennosta, jos kaapattava ääni on kovin hiljaista.

Yetissä on kolme erillistä mikrofonielementtiä. Näin voidaan saavuttaa tavallista monipuolisemmat käyttötavat ja kohteet kuin perinteisellä mikrofonilla. Käyttäjä voi valitsinta kääntämällä vaihtaa mikrofonin toimintatilaa tarpeen mukaiseksi. Seuraavassa on lista eri tiloista, joita Yeti tarjoaa ja esimerkit, missä kyseiset tilat voivat olla käyttökelpoisia.
Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy