MetkuMods

Call Of Duty -
Modern Warfare 2

Taistelua pahiksia vastaan ympäri maailman
 
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 07.12.2009
Valmistaja: Infinity Ward
Tuoteryhmä: Pelit
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Call of Duty: Modern Warfare 2 on epäilemättä yksi viimevuosien odotetuimmista pelijulkaisuista ja sen odotettiinkin rikkovan kaikki mahdolliset myyntiennätykset. CoD-pelisarja on ollut markkinoilla jo pitkän tovin, mutta vasta sarjan edellinen peli, Modern Warfare, iski varsinaiseen kultasuoneen ja toi sarjan kunnolla suuren kansan suosioon. Se oli samalla sarjan ensimmäinen peli, joka sijoittui nykyaikaan. Nyt Modern Warfare 2 koittaa jatkaa siitä mihin alkuperäinen MW jäi - eiköhän oteta selvää kuinka hyvin se tässä onnistuu.

 

Yksinpeli

 

Call of Duty - Modern Warfare 2
 

Tekemättä sen suurempia juonipaljastuksia lienee turvallista sanoa, että yksinpeli on hyvinkin samanlainen kuin alkuperäisessä MW;ssä. Suurin osa ajasta kuluu terroristijahdissa ympäri maapalloa. Toiminta on taukoamatonta ja vaikka peli onkin varsin lyhyt, itse pelasin sen Hardened-vaikeusasteella läpi vajaassa viidessä tunnissa, tarjoaa se epäilemättä enemmän toimintaa kuin jotkut pidemmän pelit. Varsinaisessa juonessa on enemmän käänteitä ja kliseitä kuin keskiverto Hollywood-tuotannossa ja kuten todettua, toiminta on taukoamatonta.

 

Ulkoasu

 

Call of Duty - Modern Warfare 2
 

Testissä käytetty laitteisto:

  • Suoritin: AMD Phenom 965 Black Edition
  • Muisti: 2*2 GB G.Skill Ripjaws DDR3 16000 CL9
  • Emolevy: MSI 790FX-70GD
  • Näytönohjain: Sapphire ATI Radeon HD4890
  • Näyttö: LG L246WT-BN (1920x1200)

Yksi pelisarjan ja Modern Warfaren hyvistä puolista oli, että vaikka peli näytti todella hyvältä, se ei ollut erityisen vaativa kokoonpanolle vaan toimi vähän vanhemmillakin koneilla moitteetta. Tämänkertaisella testikokoonpanollamme sekä yksinpeli että myöhemmin moninpeli pyörivät sulavasti 1920x1200-resoluutiolla, kaikki graafiset asetukset väännettynä maksimille ja antialisointi asetettuna 4X:lle.

 

Call of Duty - Modern Warfare 2
 

Peli näyttää ainakin omaan silmääni todella hyvältä ja kun otetaan huomioon että se käyttää edelleen DirectX9:ä, eikä edes vaadi kallista tehokonetta, alkaa lähinnä ihmetyttää mihin uusia DirectX:iä edes tarvitaan.
Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy