MetkuMods

Caterpillar B15Q -älypuhelin

Tyylikäs ja jämerä älypuhelin

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 16.08.2014
Valmistaja: Caterpillar
Tuoteryhmä: Sekalaiset
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Sisältä

 

Caterpillar B15Q -älypuhelin - Tyylikäs ja jämerä älypuhelin
 

Takakannen sisäpuoli paljastaa salvan, joka varmistaa vesitiiviyden. Saatat tarvita tämän tason suojausta tai sitten et, mutta kuten Englannissa 2011 tehty tutkimus osoitti, että vedestä vaurioituneista puhelimista 47 % pudotettiin vessanpyttyyn. Vaara vaanii siis odottamattoman lähellä!

 

Caterpillar B15Q -älypuhelin - Tyylikäs ja jämerä älypuhelin
 

B15Q:ssa on Dual Sim -ominaisuus, josta voi olla hyötyä varsinkin työpuhelimessa. Muistin määrää voi kasvattaa käyttämällä MicroSD -korttia (max. tuettu 64 GB).

 

Näyttö

 

Caterpillar B15Q -älypuhelin - Tyylikäs ja jämerä älypuhelin
 

4" näytössä on wvga-resoluutio (480 x 800). Resoluutiota voisi kritisoida sanomalla, että se on liian pieni modernille laitteella ja jos kohderyhmä olisi esimerkiksi multimedian keskivertokäyttäjä, mobiilipelaaja jne. niin heidän kohdalla tämä pitäisikin paikkansa. Totuus kuitenkin on, että puhelimella voi surffata netissä, hallita kontakteja ja sähköposteja ja katsoa elokuvia vallan mainiosti, joten sen käytettävyys ei juurikaan näytön resoluutiosta tämän koon näytöllä kärsi.

Koska B15Q ei ole halvin markkinoilla oleva puhelin eikä se sitä yritäkkään olla, olisi ollut hieno nähdä puhelimessa korkeampiresoluutioisempi näyttö. Tämä olisi väistämättä nostanut hintaa entisestään. Jos etsii kestävää puhelinta, joutuu tekemään kompromisseja, ja tällä kertaa kompromissin kohteena on juuri näyttö.

 

Caterpillar B15Q -älypuhelin - Tyylikäs ja jämerä älypuhelin
 

Gorilla Glass -lasi vaikuttaa tekevän sen, minkä pitääkin. Pudotimme puhelimen noin puolestatoista metristä ja se selvisi pudotukssta ilman vaurioita, naarmuja jne..
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy