MetkuMods

Caterpillar B15Q -älypuhelin

Tyylikäs ja jämerä älypuhelin

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 16.08.2014
Valmistaja: Caterpillar
Tuoteryhmä: Sekalaiset
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Käyttöjärjestelmä ja suoritin

 

Caterpillar B15Q -älypuhelin - Tyylikäs ja jämerä älypuhelin
 

B15Q:ssa on käyttöjärjestelmänä perus-Android, versio 4.4.2. Saa nähdä tarkoittaako tämä nopeisiin päivityksiin samalla, kun Google julkaisee päivitetyn version käyttöjärjestelmästä valmistajille. Mukana ei ole siis valmistajan itsensä lisäämää bloatwarea ja tämähän on vain hieno juttu!

Suorittimena puhelimessa on Mediatekin MT6582. Se sykkii 1.3 GHz:n taajuudella ja sisältää neljä ydintä. Tämä yhdistettynä Mali-400 MP2 grafiikkasuorittimeen ja meillä on käsissämme varsin nopea laite, joka tarjoaa nopeat näyttöjen vaihdot, nykimättömät pelihetket ja sulavan netin surffailun.

 

Testit

Myös mobiililaitteiden yhteydessä puhutaan siitä, että valmistajat huijaavat suorituskykytesteissä. Ei ole aina helppoa todeta, yltääkö laite väitettyyn tehoon aidosti vai ei. Koska tämä on ensimmäinen älypuhelinarvostelumme, seuraavat tulokset kannattaa ottaa ripauksella suolaa. Luvut antanevat kuitenkin pohjan oman luurisi nopeuden vertaamiseen B15Q:sta vastaan.

 

3DMark Ice Storm Unlimited v1.2

Käytä Ice Storm Unlimitedia chip-to-chip -vertailuun eri piirisarjojen, suorittimien ja grafiikkasuorittimien välillä. Tuloksiin ei vaikuta vertical sync, näytön resoluutio ja skaalaus tai muutkaan käyttöjärjestelmän aiheuttamat muuttujat.

 

Caterpillar B15Q -älypuhelin - Tyylikäs ja jämerä älypuhelin
 

 

Basemark OS II

Tesiohjelmisto tarjoaa laajan kokoelman testejä ja tuottaa puolueettoman kokonaisarvosanan kuin myös erittelyn kustakin testialueelta, sisältäen järjestelmän, sisäisen ja ulkoisen muistin, grafiikan, wbbisurffailun, kameran, akun ja CPU:n kulutuksen.

 

Caterpillar B15Q -älypuhelin - Tyylikäs ja jämerä älypuhelin
 

 

Basemark X

Basemark® X on maailman suosituin suorityskykytestaustyökalu arvioimaan ja vertailemaan peli- ja grafiikkasuorituksia Androidin, iOS:n ja Windows Phone 8 -älypuhelinten ja tablettien välillä.

 

Caterpillar B15Q -älypuhelin - Tyylikäs ja jämerä älypuhelin
 

 

GFXBench

GFXBench 3.0 on ensimmäinen kattava cross-platform OpenGL ES 3 testiohjelmisto, joka on suunniteltu mittaamaan graafista suorityskykyä, renderöintilaatua ja virrankulutusta yhdessä helppokäyttöisessä sovelluksessa.

 

Caterpillar B15Q -älypuhelin - Tyylikäs ja jämerä älypuhelin
 
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy