MetkuMods
Article Index Image

Chill Factor
vastaan
Liquid Pro

Kirjoittaja: Ville 'Willek' Kyrö
Julkaistu: 17.10.2007
Valmistajat: Thermalright
CoolLaboratory
Tuoteryhmä: Jäähdytys
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Nykypäivänä valmistajat tarjoavat melkoisen valikoiman erilaisia jäähdytysratkaisuja. Kuitenkin parhaimmankin coolerin teho riippuu siitä, mitä sen ja prosessorin välissä on. Hopeaan perustuvia tahnoja on ollut jo jonkin aikaa, mutta vielä valmistajilla on uusia ideoita ja tuotteita.

 


 

Tällä kertaa meillä oli kaksi testituotetta. Ensimmäinen Thermalrightilta - The Chill Factor ja toinen Coollaboratoryn Liquid Pro.

Chill Factor

 


 

The Chill Factor ei sisällä piitä ja se on suunniteltu helpommin levitettäväksi. Chill Factorin tuubi on iso, 4,8 ml. Se riittää varmasti kymmeneen prosessoriasennukseen. Kun avasin pakkauksen, päätin ottaa myös tuubin etiketin irti. Yllättäen, vastoin myyntipakkauksen lupauksia, tahna oli erottunut kirkkaaksi nesteeksi ja valkoiseksi möhnäksi. Jää nähtäväksi, onko muukin myyntipakkauksen teksti puhdasta mainospuhetta.

Liquid Pro

 


 

Liquid Pro tuli testiin ilman kaupallista myyntipakkausta pienessä neulakärkisessä ruiskussa. Coollaboratoryn kotisivuilla kerrotaan, että Liquid Pro ei sisällä mitään ei-metallisia lisäaineita. Se on siis 100% metalliseosta, mutta silti nestemäistä huoneenlämmössä.

Koska Liquid Pro on "hiukan" erilaista rakenteeltaan kuin tavalliset tahnat, varmistaa valmistaja, että käytät sitä oikein:

Note: Do not use cheap aluminum coolers. Their quality is not very high, and aluminum is not resistant against our Liquid Metal. Aluminum could form an alloy with "Coollaboratory Liquid Pro" which would react with the surrounding air's humidity. A black stain forms after a while, showing insulating qualities. ' Therefore: No contact of "Coollaboratory Liquid Pro" with aluminum. NO ALUMINUM COOLERS!

...eli ei käytetä sitten alumiinisiiltä.

Hidas alku...

 


 

Vaikka The Chill Factor oli pahasti erottunut, onnistuin sekoittamaan sen päästämällä hiukan ilmaa tuubiin, ja liikuttamalla mäntää sitten edestakaisin vähän aikaa. Tämän jälkeen The Chill Factor käyttäytyi lähes kuten normaali piitahna, mutta oli kuitenkin pehmeämpi ja nestemäisempi. Annostelu ja levitys oli helppoa kuten pakkaus lupasikin.
Sivut:  1 2 3 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy