MetkuMods

CM Storm Enforcer

Tyylikäs koppa pelaajalle

Kirjoittaja: Lauri 'lauri_lr' Rahtu
Julkaistu: 09.11.2011
Valmistaja: CM Storm
Tuoteryhmä: Kotelot
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Lämmöt

Lämpötilatestien aikana prosessorijäähdyttimen tuulettimet pyörivät täydellä nopeudella ja näytönohjaimen tuuletin säätyi automaattisesti, joka käytännössä tarkoitti 2500 RPM nopeutta rasituksessa. Lisäksi kotelon tuulettimet pyörivät 12 voltilla (etutuuletin 1000 rpm, takatuuletin 1200 rpm).

 

CM Storm Enforcer - Tyylikäs koppa pelaajalle
 

Lämpötilat pysyivät hyvin hallinnassa. Ilmankierto toimii tehokkaasti matkassa tulevilla tuulettimillakin. Kuuman ilman poistoa on helppo tehostaa lisäämällä kotelon yläosaan yhden 200-millimetrisen tuulettimen. Tämänkaltaisessa kokoonpanossa se ei kuitenkaan ole tarpeen, sillä Enforcer selviää tällaisesta lämpökuormasta leikiten.

 

Melu

Kotelon mukana toimitetaan yksi 200 mm LED-tuuletin (1000 rpm) ja yksi 120 mm tuuletin (1200 rpm). Valitettavasti kotelo ei avoimen rakenteensa vuoksi voi kutsua hiljaiseksi, joskaan Enforceria ei olekaan suunniteltu hiljaista kokoonpanoa kasaavalle.

Lisäksi kiintolevyn resonointi kuuluu selvästi. Kiinnityksessä ei ole käytetty lainkaan tärinää vaimentavaa kumia, vaan kiintolevy on kytköksissä runkoon muovikiskojen välityksellä. Resonointi ei ole yhtä voimakasta verrattuna tilanteeseen, jossa kiintolevy on kiinnitetty suoraan runkoon, mutta silti resonointi on selvästi havaittavissa.Yhteenveto


PLUSSAT 
 • Ilmankierto
 • Kaapelinjärjestely
 • Irroitettava kiintolevykehikko

  MIINUKSET 
 • Pölysuodattimien kiinnitys
 • Kiintolevyn resonoinnit
 • Muovinen etulevy
 • Award
  Hopeaa!


  Enforcer kaiken kaikkiaan hyvä kotelo - siinä ei varsinaisesti ole mitään suurempia vikoja. Sen suurimmaksi ongelmaksi nousee se, ettei Enforcer kykene millään osa-alueella nousemaan muita koteloita paremmaksi. Kyseessä on perusvarma kotelo, joka valitettavasti katoaa massaan.

  Mikäli kotelon ulkonäkö miellyttää, niin kotelon ostoa on helppo suositella. Noin 100 eurolla Enforcer antaa kohtalaisen hyvin rahoille vastinetta.
  Metku on Facebook

  Lisätietoja

  CM Storm

  Aiheeseen liittyviä artikkeleja Metkussa  Silverstonetek GD07 -HTPC-kotelo

  Lian Li PC-7HX -kotelo

  Silvestonetek TJ04-E -kotelo
  Näytä kaikki arvostelut tästä kategoriasta.


   


  Sivut:  1 2 3 4 5 


   
    Content in english!
    Sisältö suomeksi!

   Google

   .:Back to top Bandwidth by Mpoli

  Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
  All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
  All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy