MetkuMods

CM Storm Spawn -pelihiiriKirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 13.04.2011
Valmistaja: CM Storm
Tuoteryhmä: Hiiret
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Riippumatta siitä kuinka paljon arvostelemme hiiriä, tuntuu nurkan takana aina olevan jotain uutta. Tällä kertaa uusi tulokas on CM Stormin uusi Spawn-malli. Olemme jo arvostelleet samalta merkiltä aiemman Inferno-hiiren ja siinä missä aiempi rotta oli suunnattu MMORPG-pelaajille ja siinä oli lisänäppäimiä on Spawn suunnattu enemmän FPS-pelaajille. Eiköhän oteta selvää onko tulokkaasta haastajaksi jo valmiiksi ylikansoitetuilla markkinoilla.

 

Pakkaus ja speksit

 

CM Storm Spawn -pelihiiri -
 

  • Mitat: (L) 75.5 X (K) 110 X (S) 35 mm
  • Paino: 142 g
  • Sensori: 3500 DPI Storm Tactical Optical Sensor
  • Seuranta nopeus: 60 IPS
  • Suurin kiihtyvyys: 20G
  • Pollausnopeus: 1.0ms
  • Nopeuden mittaus: 6400 fps
  • Sisäänrakennettu muisti: 32Kb
  • Muotoilu: Oikealle kädelle

Monien muiden pelihiirten tapaan myös Spawn on pakattu näyttävään laatikkoon jonka aukeava kansi paljastaa sisällä piileskelevän hiiren. Spawnin muotoa pääsee siis tunnustelemaan jo kaupassa ja kun myös tekniset tiedot on painettuna pakkauksen kylkeen, on kokonaisuus hyvin informatiivinen.

Toisin kuin useimmat viimeaikoina arvostelemamme hiiret, luottaa Spawn laserin sijasta optiseen sensoriin. 3500 DPI maksimiresoluutio on numerona alhaisempi kuin laserhiirissä, mutta käytännössä ero on pieni ja monet vannovatkin edelleen optisen sensorin nimeen. Muista tiedoista selviää että hiiri on melko pieni ja leveä, sisäistä muistia on 32 kb ja se tukee USB:n 1000 Hz polling ratea.

 

Bundle

 

CM Storm Spawn -pelihiiri -
 

Pakkauksesta löytyy hiiren lisäksi ainoastaan lyhyt käyttöopas, ajuri on ladattavissa CM Stormin nettisivuilta. Spawnin kaapelia ei ole useiden muiden hiirten tapaan suojattu nylon-punoksella.
Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy