MetkuMods

ECO A.L.C.

All-In-One -paketti suorittimen vesijäähdytykseen

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 07.06.2010
Valmistaja: CoolIT Systems
Tuoteryhmä: Jäähdytys - Suoritin
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

CoolIT Systems ECO A.L.C.

 

ECO A.L.C. - All-In-One -paketti suorittimen vesijäähdytykseen
 

Paketista purettuna cooleri näyttää todella paljon Corsair Hydro H50:ltä. Letkut ovat hyvin ohutta ja jäykkää materiaalia, joka on asentaessa vaivalloista, mutta estää letkuja taittumasta liian tiukalle mutkalle. Kenno on vain 19 mm paksu.

 

ECO A.L.C. - All-In-One -paketti suorittimen vesijäähdytykseen
 

Pumppu on rakennettu samaan, hyvin kompaktiin pakettiin blokin kanssa. Matalan rakenteensa vuoksi sen voi asentaa hyvinkin ahtaisiin koteloihin, jos vain kennolle on tilaa jossain. Kuten kuvassa näkyy, on blokkiin valmiiksi asennettu kiinnityssarja AMD-alustoille. Kaikkineen cooleri vaikuttaa laadukkaasti viimeistellyltä, mutta muovisten letkukarojen kestävyys on jokseenkin epäilyttävää.

 

ECO A.L.C. - All-In-One -paketti suorittimen vesijäähdytykseen
 

Blokin kuparista pohjaa ei ole kiillotettu , mutta se on hyvin suora ja tasainen ja toimiva. Kiinnitysraudat voi vaihtaa löysäämällä reunoilla näkyvät neljä mustaa ruuvia, kuusi kiiltävää puolestaan pitävät blokin kasassa, rautoja vaihtaessa kannattaa siis löysätä oikeat.

 

ECO A.L.C. - All-In-One -paketti suorittimen vesijäähdytykseen
 

Siinä missä normaalisti on painettuna tuulettimen speksit, on tällä kertaa ainoastaan CoolItin logo, joten tiedoista on vaikea sanoa mitään. Ainut tieto jonka CoolIt tuulettimestaan kertoo on, että sen kierrosnopeus on 1800 RPM. Tämä kuulostaa paljolta, mutta emolevyn tuuletinsäädin pitää kyllä melusta huolta.




Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google





 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy