MetkuMods

Corsair HS1A -pelikuulokkeet

Korkealaatuinen headset pelaajille

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 06.03.2011
Valmistaja: Corsair
Tuoteryhmä: Äänentoisto
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Corsair tuli alunperin tunnetuksi muistivalmistajana ja vaikka firma edelleen on tunnettu muisteistaankin, on merkki laajentanut viimevuosina valikoimaansa myös muilla tuotteilla. Ensimmäisenä tulivat virtalähteet, sitten kotelot ja nyt Corsair on alkanut valtaamaan myös kaiutin- ja kuulokemarkkinoita. Tähän asti kaikki uudet aluevaltaukset ovat olleet onnistuneita, etenkin virtalähteet ja kotelot ovat saaneet reilusti kehuja laadukkuutensa vuoksi, joten odotukset ovat korkealla myös kuulokkeiden osalta. Otammekin nyt selvää onnistuuko HS1A-kuulokkeet pitämään valmistajan mainetta yllä.

 

Pakkaus & Speksit

 

Corsair HS1A -pelikuulokkeet - Korkealaatuinen headset pelaajille
 

Kuulokkeet
  • Taajuusvaste: 20Hz - 20kHz
  • Impedanssi: 32 Ohm (@1kHz)
  • 50 mm kaiutinelementit 24 mm äänikeloilla
  • Suuret, suljetut korvakupit, jotka eristävät hyvin melua
  • Vaihdettavat memory-foamilla täytetyt pehmusteet: mikrokuitu ja keinonahka
  • Kiinteä 3-metrinen kaapeli jossa säätö kuulokkeiden voimakkuudelle ja mikrofonille, liitäntänä kaksi 3,5 mm plugia

Mikrofoni
  • Suuntaava, melua poistava kondensaattorimikrofoni jossa säädettävä, kääntyvä varsi
  • Impedanssi: 2,2 kohm
  • Taajuusvaste: 200Hz - 10kHz (+/- 3dB)
  • Herkkyys: -45dB (+4/-2dB)

HS1A:t saapuivat arvosteltavaksi pakattuna Corsairille tyypilliseen musta-siniseen pahvilaatikkoon. Laatikon toisen etunurkan kiertää ikkuna, josta näkyy vasen korvakuppi, sekä siihen kiinnitetty mikrofoni. Taustapuolelta puolestaan voi lukea tekniset tiedot sekä ominaisuudet.

Aiemmin arvostelemistamme kuulokkeista HS1A vertautuu lähinnä Razer Banshee-headsettiin ja myös kuulokkeiden tekniset tiedot ovat varsin samankaltaiset. Molemmat käyttävät 50 mm elementtejä, jakavat saman 32 ohm impedanssin ja 20 - 20 000 Hz taajuusvasteen. Mikrofonien taajuusvaste on 200 - 10 000 Hz ja herkkyys -45 dB. Suurimpana erona on liitäntä, sillä siinä missä Bansheessa oli yksi USB-liitin, käyttää HS1A analogisia 3,5 mm plugeja kuulokkeille ja mikrofonille. HS1:stä kuitenkin on myös USB-liitäntäinen versio sitä kaipaaville.

 

Bundle

 

Corsair HS1A -pelikuulokkeet - Korkealaatuinen headset pelaajille
 

Pakkauksesta paljastuu käyttöohje, tietoa tuotteen takuusta, sekä vaihdettavat pehmusteet. Mukavana yksityiskohtana kuulokkeiden varsin pitkässä 3 m kaapelissa on mukana tarranauha, jolla ylimääräisen johdon saa niputettua pois tieltä. Oletuksena kuulokkeissa on paikoillaan mikrokuituiset pehmusteet, mutta mukana tulee myös samalla memory-foamilla täytetyt, mutta keinonahalla päällystetyt pehmusteet. Corsair sanoo kankaisten olevan mukavammat käyttää, mutta keinonahkaisten vuorostaan eristävän paremmin ulkoisia ääniä ja tukevoittavan hieman bassontoistoa. Loppupeleissä suurin ero kuitenkin löytyy omista mieltymyksistä.
Sivut:  1 2 3 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy