MetkuMods

Corsair Obsidian 650D

Erittäin tyylikäs ja loppuun asti ajateltu kotelo

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 08.05.2011
Valmistaja: Corsair
Tuoteryhmä: Kotelot
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Corsair on ehtinyt julkaisemaan jo neljä koteloa, mutta näistä neljästä olemme arvostelleet ainoastaan ensimmäisen - Obsidian 800D:n. Se oli valmistajan debyytti kotelomarkkinoilla ja onnistui tehtävässään todella hyvin. Kotelo oli suunnattu innokkaimmille harrastajille, se oli ladattu täyteen ominaisuuksia, erittäin laadukas ja tukeva. Ainut varsinainen miinus kotelolle tuli sen valtavasta koosta, jonka vuoksi siinä ei juurikaan ollut järkeä muille kuin vesijäähdytyksen käyttäjille. Nyt Corsair on viimein kuullut toiveemme ja julkaissut pienemmän Obsidianin, 650D:n. Eiköhän oteta selvää onko Corsair onnistunut pienentämään koteloaan menettämättä niitä ominaisuuksia jotka tekivät 800D:stä niin hyvän!

 

Pakkaus & speksit

 

Corsair Obsidian 650D - Erittäin tyylikäs ja loppuun asti ajateltu kotelo
 

 
Takuu Kaksi vuotta
Mitat 546mm (S) x 229mm (L) x 521mm (K)
Emolevytuki ATX, mATX
Korttipaikat 8
Luokka Mid-tower
Materiaali Teräsrakenteet harjatulla mustalla alumiinietulevyllä
Asemapaikat (x4) 5.25” (x6) 3.5”/2.5” kelkkoja
Jäähdytys (x2) 200mm tuulettimet
(x1) 120mm tuuletin
Etulevyn I/O (x4) USB 2.0
(x1) USB 3.0
(x1) IEEE 1394
(x1) Kuulokkeet
(x1) Mic
4-kanavainen tuuletinohjain
 

Kotelo saapui testiimme pakattuna ruskeaan pahvilaatikkoon, jonka pintaan on painettu erittäin yksityiskohtaisia viivapiirroksia kotelosta. Vaikka laatikko onkin 800D:n vastaavaa pienempi, älä erehdy luulemaan 650D:tä pieneksi, kyseessä on edelleen suuri ja teräsrakenteensa vuoksi myös painava kotelo.

Tekniset tiedot tukevat ensivaikutelmaa, kotelo on mitoiltaan 546mm (S) x 229mm (L) x 521mm (K), joka venyttää "mid-tower"-määritelmää melkoisesti. Rakenne on sama tuttu teräsrunko ja harjatusta alumiinista tehty etulevy. Laajennustilaa löytyy kuuden 2,5/3,5" paikan ja neljän 5,25" paikan verran. Asentaminen ei vaadi työkaluja ja etulevyssä on myös USB3.0-liitäntä.

 

Bundle

 

Corsair Obsidian 650D - Erittäin tyylikäs ja loppuun asti ajateltu kotelo
 

Siinä missä 800D oli Corsairin malliston lippulaiva ja sen bundle sisälsi kaiken mahdollisen jatkojohdoista lähtien, on 650D:n oheistarvikkeiden määrä selvästi karsitumpi. Mukana tulee tarvittavat ruuvit, nippusiteitä, käyttöohje ja tietoa Corsairin takuusta.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy