MetkuMods

Corsair SP2500 2.1 -kaiutinsetti

Korkealaatuista ääntä kaikkeen käyttöön

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 03.05.2011
Valmistaja: Corsair
Tuoteryhmä: Äänentoisto
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Corsair saapui kaiutinmarkkinoille julkaisemalla kaksi mallia - SP2200 ja SP2500. Näistä ensiksi mainitun arvostelimme jo aiemmin, ja vaikka tulokas oli hyvä $100 hintaluokassaan, jätti äänenlaatu silti turhan paljon toivomisen varaa. Corsair kuitenkin lähetti testiimme noin 230 euron hintaisen SP2500-sarjan, joten pääsemme selvittämään onko tämä selvästi vaativammille käyttäjille suunnattu kaiutinsarja hintansa arvoinen.

 

Pakkaus ja speksit

 

Corsair SP2500 2.1 -kaiutinsetti - Korkealaatuista ääntä kaikkeen käyttöön
 

Yleiset:
 • Kahden vuoden takuu
 • Taajuusvaste 35 Hz - 20 kHz (+/- 3dB)
 • 232 W vahvistinteho (mitattu FTC RMS-menetelmällä)
 • Kolme sisääntuloa
 • Johdollinen kaukosäädin 1,8" TFT-näytöllä
Subwoofer:
 • 8" 120 W (RMS) -elementti
 • Ulkomitat: 46 x 25,8 x 29,7 cm
 • Forth order bandpass -kotelo
Satellites:
 • 3" keskiääni, 1" silkki-dome diskantti
 • Tuplavahvistus, 40 W RMS keskiäänelle ja 16 W RMS diskantille
 • Ulkomitat: 10,8 x 12 x 15,9 cm
 

Heti pakkauksen koosta on helppo päätellä että kyseessä on täysin eri luokassa kilpailevat kaiuttimet kuin SP2200:t. Mitä kaiuttimiin tulee, on paino yleensä ainoastaan hyvä merkki ja tällä kertaa sitä on kertynyt peräti 17 kiloa. Laatikon sisällä kaikki on huolellisesti pakattu ja pehmustettu, jotta tuote selväiäisi ehjänä perille.

Teknisten tietojen valossa myös SP2500 on 2.1-sarja, jonka satelliiteissakin tosin on tällä kertaa kaksi erillistä elementtiä. Näiden yhteinen taajuusvaste yhdessä 8" subwooferin kanssa kattaa 35 Hz - 20 kHz taajuuskaistan ja vahvistintehoa on tarjolla yhteensä 232 wattia. Ominaisuuslista käsittää myös erillisen 1,8" värinäytöllä varustetun ohjaimen, kolme sisääntuloa, kuulokelähdön, sekä kokoelman DSP- ja EQ-asetuksia.

 

Bundle

 

Corsair SP2500 2.1 -kaiutinsetti - Korkealaatuista ääntä kaikkeen käyttöön
 

Bundlessa on mukana paksu käyttöohje ja takuutietoja, kaukosäädin ja kokoelma kaapeleita. Satelliittikaiuttimille on omat värikoodatut 1,8 m pitkät välijohtonsa, sisääntulolle 3,5 mm - 3,5 mm kaapeli, sekä 2*RCA - 2*RCA-kaapeli ja mukana on lisäksi tavallinen virtajohto. Satelliittikaiuttimille on mukana myös muoviset korokkeet joilla niiden kallistusta voi sijoituksen mukaan säätää haluamakseen.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy