MetkuMods

Corsair Survivor

8 GB:n USB-muistitikku suojavarustein.
Kirjoittaja: Antti Hakala
Julkaistu: 18.06.2007
Valmistaja: Corsair
Tuoteryhmä: Tallennus
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Nykyään LCD-näytöt ovat löytäneet tiensä jopa massamuisteihin - Corsair ReadOut, ja onkin vaikea kuvitella mitä uutta enää voisi keksiä. Corsair yllättää Survivor konseptillaan erittäin kestävästä USB- muistista 8 GB:n tallennuskapasiteetilla. Mainosten mukaan kyseessä on lähes pomminkestävä ja keskimääräistä nopeampi laite. Otetaanpa selvää mikä tästä pitää paikkansa ja mikä ei.

Survivor

 


 

Tavallinen paketti, epätavallisempi sisältö.

Heti ensimetreiltä käy selväksi tämän tuotteen armeijahenkisyys: ominaisuudetkin on printattu maastokuvion päälle. Itse muisti näyttää lähinnä scifi-aseen ammukselta. Mukavana lisänä paketissa on mukana USB-jatkojohto, joka tosin on hieman lyhyt jos koneesi sijaitsee pöydän alla. Jos taskut on jo täynnä muita laitteita, voi Survivoria kuljettaa mukana myös kaulassa tuntolevytyyppisen ketjun avulla. Muistitikun fyysinen olemus on vakuuttava, sillä onhan tuote valmistettu kokonaan alumiinista. Ainoastaan kylkien tarrat tekevät naarmun laatuvaikutelmaan. Tarrojen liima on heikkoa ja ne lähtevät irti melkein välittömästi. (Jo ennen mitään vedenpitävyystestejä)

Tekniset tiedot

Kapasiteetti: 8 GB
Vedenpitävyys: 200 metriä
Liitäntä: USB2.0 / USB1.1
Takuu: 10 vuotta
Ohjelmisto: True Crypt
Mitat: 82x21 mm
 


Avattuna

Kierteen yläpäässä oleva pieni o-rengas tekee kuoresta vesitiiviin. Isommat leveät kumirenkaat ovat lähinnä antamassa näköä, ne eivät vaikuta tiiveyteen ja suojaavat kolhuiltakin vain jos laitteen pudottaa oikeassa kulmassa. Avausmekanismina toimivat kierteet. Rungosta löytyy pieni sininen led joka ilmoittaa datan siirtymisestä. Fyysisesti muisti on hyvin vakuuttava lukuunottamatta halpoja tarroja. Kun Survivorin pudottaa, pelottaa enemmän lattian puolesta.
Sivut:  1 2 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy