MetkuMods

Creative HS-1200

Tyylikkäät langattomat kuulokkeet
 
Kirjoittaja: Toni 'HaoKi' Siik
Julkaistu: 29.10.2008
Valmistaja: Creative
Tuoteryhmä: Audio
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Siitä on kirjaimellisesti vuosia, kun olen viimeksi käyttänyt langattomia kuulokkeita, joten on hyvä hetki ottaa selvää, kuinka pitkälle ne ovat kehittyneet tässä vuosien saatossa. Langattomuus on yksi tämän hetken kuumista sanoista ja sitä halutaan viljellä melkein tuotteeseen kuin tuotteeseen. Myönnetään, että langattomuuden avulla voimme tällä hetkellä jo lähestulkoon kadottaa kaikki johtosotkut työpöydiltämme, mutta joudutaanko silloin luopumaan jostain? Jimm's Pc-Store lähetti meille testattavaksi Creativen HS-1200 Digital Gaming Headset -kuulokkeet, jotta pääsemme ottamaan asiasta selvää.

Creative HS-1200

 

Creative HS-1200 Wireless Headset
 

Creative on päättänyt tällä kertaa käyttää musta-vihreää väriteemaa kuulokkeiden pakkauksessa. Itse kuulokkeet ja lähetin ovat pakkauksen etupuolella hyvin esillä. Etupuolelta aukeaa vielä koko etuosaa peittävä läppä, joka paljastaa kuulokkeet ja lähettimen vielä paremmin. Lisäksi kannen takapuolelta löytyy hieman lisää tietoa kuulokkeista. Pakkauksen takaa löytyy myös lisätietoa kuulokkeista ja niissä käytetyistä tekniikoista.

Bundle

 

Creative HS-1200 Wireless Headset
 

Kun pakkauksen on saanut tyhjäksi, on esille saatu kohtalaisen paksu ohjekirja, muutamia muita lappusia, ajuri-CD, USB-lähetin ja itse kuulokkeet. Vaikka ohjekirja onkin paksu, se kattaa vain asennuksen ja joitain ratkaisuja yleisimpiin ongelmiin. Paksuus on seurausta suoraan siitä, että kyseinen ohjekirja sisältää saman asian 18 eri kielellä.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy