MetkuMods

Creative HS-1200

Tyylikkäät langattomat kuulokkeet
 
Kirjoittaja: Toni 'HaoKi' Siik
Julkaistu: 29.10.2008
Valmistaja: Creative
Tuoteryhmä: Audio
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Creative HS-1200 Wireless Headset
 

Creative HS-1200 Wireless Headset
 

Tässä kuulokkeiden sarana-alue ja mikrofonin sanka hieman lähempää. Sankaa voidaan taivutella tarpeen mukaan, jotta se saadaan sopivaan kohtaan käyttöä varten.

 

Creative HS-1200 Wireless Headset
 

Mikrofonissa ei itsessään ole sen kummempaa.

Lähetin/vastaanotin

 

Creative HS-1200 Wireless Headset
 

Tässä on sarjan mukana tuleva lähetin. Se on erittäin yksinkertaisen näköinen, mutta eipä sen mitenkään erikoiselta pitäisikään näyttää. Se on suhteellisen pieni, ja napin lisäksi siitä löytyy kaksi johtoa. Toinen on USB-johto tietokoneeseen liittämistä varten, toinen kuulokkeiden lataamista varten. Nappia puolestaan käytetään kuulokkeiden synkkaamiseen vastaanottimen kanssa. Tämä tapahtuu painamalla nappia sekä vastaanottimesta että kuulokkeista samaan aikaan, jolloin kuulokkeiden ei pitäisi ottaa vastaan muiden kuulokkeiden ääniä.

Yksi hyvä ratkaisu, jonka Creative on näiden kuulokkeiden kanssa tehnyt on se, että kuulokkeita voidaan ladata samaan aikaan kun niitä käytetään. Vaikka latausjohdon laittaa kuulokkeisiin kiinni, ne ovat silti edelleen käytettävissä ja akut lataantuvat. Kuulokkeissa tosin on aivan liian lyhyt virtajohto, jotta sitä voisi käyttää mukavasti. Ainakin omasta mielestäni USB-johtoa voisi vaikka lyhentää hieman ja virtajohtoa puolestaan voisi jatkaa vähintään puolella metrillä.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy