MetkuMods

Microsoft Habu

Pelihiiri laserilla Microsoftilta - Powered by Razer Precision.
Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 09.11.2006
Valmistaja: Microsoft
Razer
Tuoteryhmä: Syöttölaitteet
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Ei niin kaukaisessa menneisyydessä ainoastaan 3D-suunnittelijat ja graafikot olivat henkilöitä, joilla oli työtehtävää varten suunnitellut hiiret. Me muut kärsimme tavallisesta kaksinappisesta pallohiirestä, joka oli samanlainen valmistajasta riippumatta. Nykyisin tilanne on täysin muuttunut, sillä hiiriä löytyy joka lähtöön. On 3D-hiiriä, toimistohiiriä, pelihiiriä, Skype-hiiriä, joissa on LCD-näyttö ja ääniominaisuudet sisäänrakennettuina. Kaikki nämä esimerkit jakautuvat vielä lukemattomiin alakategorioihin, jotka tuovat mukanaan uusia ominaisuuksia. Tämän johdosta ostajalla alkaa olla turhankin paljon vaihtoehtoja, mistä valita itselleen se sopivin tuote. Ehkäpä tämä seuraava tuote tekee ainakin pelaajien kannalta valinnan helpommaksi.

Habu

Näin käy, kun laitetaan Microsoft ja Razer samaan pataan. Hiiren laser-teknologia tulee Razerilta, jolla on useamman vuoden kokemus pelihiirien suunnittelusta. Nykyisin heiltä löytyy myös pelaamiseen suunnattuja näppäimistöjä ja audio-tuotteita. Eli tulevaisuus näyttää Razerin osalta varsin valoisalle, mutta katsastetaanpa mitä tämä viimeisin tuote tuo tullessaan.

 


Pakkaus

 


Sisältö

Pakkauksesta löytyy luonnollisesti itse hiiri. Tämän lisäksi mukana on ajuri-CD ja pari lippulappusta antamassa ohjeistusta ja vapauttamassa valmistajaa vastuusta, jos päätät käyttää hiirtä vasten tätä ohjeistusta. Eli varsin tavallinen kokoonpano, jonka kuitenkin rikkoo kuvan keskellä näkyvä musta muovimöykky. Lisävalaistusta tähän osaseen tulee arvostelun edetessä.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy