MetkuMods

HIS 6870 IceQX TurboX

Hiljainen ja samalla tehokkain 6870 markkinoilla

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 31.03.2011
Valmistaja: HIS
Tuoteryhmä: Näytönohjaimet
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Edellisen HIS HD68-arvostelun jälkeen arvelimme jo nähneemme tarpeeksi HD6850- ja HD6870-kortteja, mutta kun HIS ilmoitti julkaisevansa markkinoiden nopeimman HD6870:n, heräsi mielenkiinto uudelleen. Kortin koko mallinimi on HD6870 IceQ X Turbo X ja se käyttää nimensä mukaisesti samaa IceQ X-cooleria jonka näimme aiemmin HD6850-mallissa. Mitä muita eroja kortissa on vakioon verrattuna? Eiköhän oteta selvää.
 

Pakkaus & Spksit

 

HIS 6870 IceQX TurboX - Hiljainen ja samalla tehokkain 6870 markkinoilla
 


Kortti on HIS:n tyylin mukaisesti pakattu pystymalliseen koteloon, jonka kylkiin on painettu tuotteen teknisiä tietoja. Kortti on huolellisesti pehmustettu muovisella pidikkeellä. IceQ X:n pakkauksessa on jälleen melko villejä lupauksia uuden coolerin jäähdytystehosta ja tällä kertaa mukana on myös "Turbo X"-tarra kertomassa kortin olevan tehdasylikellotettu. Varsinaisista kellotaajuuksista ei kuitenkaan ole mainintaa.

 

Bundle

 

HIS 6870 IceQX TurboX - Hiljainen ja samalla tehokkain 6870 markkinoilla
 

Pakkauksen lisäksi myös bundle on sama kuin olemme valmistajalta tottuneet näkemään. Mukana on kaksi virta-adapteria, DVI-VGA-palikka, Crossfire-silta, sekä asennusohje ja ajurilevy. Ei mitään erityistä, mutta jälleen jää askarruttamaan mihi vielä vuonna 2011 tarvitaan virta-adaptereita.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy