MetkuMods

i7-3770K Ivy Bridge

Energiatehokas vauhtihirmu

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 29.05.2012
Valmistaja: Intel
Tuoteryhmä: Suorittimet
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

UEFI Bios

 

i7-3770K Ivy Bridge - Energiatehokas vauhtihirmu
 

Intelin käyttämän Visual BIOS on todella näyttävä ja pistää ihmettelemään miten normaali sini-valkoinen BIOS piti pintansa niinkin pitkään. Hetken silmäkarkkiin ja valikkorakenteeseen totuttelun jälkeen biosista löytyy kaikki säädöt joita kellotuskäyttöön tarkoitetulta emolevyltä voi odottaa.

 

ylikellotus

 

i7-3770K Ivy Bridge - Energiatehokas vauhtihirmu
 

Ivy Bridge yhdessä Z77-piirisarjan kanssa ovat todella helposti kellotettava yhdistelmä, sillä prossun kerrointa voi nostaa vapaasti Windowsista. K-sarjan prosessoreiden kellottaminen tapahtuu pääpiirteissään samalla tavalla kuin AMD:n Black Edition-sarjan, eli kerrointa ja jännitettä nostetaan kunnes raja tulee vastaan.

Ylikellotustesteissä käytimme Thermalright MUX-120-cooleria ja sen jäähdyttämänä testiprossumme raja tuli vastaan 4,7 gigahertsissä. Tämä tarkoittaa huomattavaa 1,2 GHz lisäystä vakiokellotaajuuteen ja ero on varmasti nähtävissä myös testeissä.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy