MetkuMods

i7-3770K Ivy Bridge

Energiatehokas vauhtihirmu

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 29.05.2012
Valmistaja: Intel
Tuoteryhmä: Suorittimet
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Tehonkulutus

 

i7-3770K Ivy Bridge - Energiatehokas vauhtihirmu
 

Tehonkulutus on jälleen yksi osa-alue jolla Ivy Bridge todella loistaa! Intel on pärjännyt hyvin tehonkulutustesteissä aina ensimmäisistä C2D-prosessoreista lähtien ja parantaneet hyötysuhdetta tasaisesti siitä lähtien. Nyt 22 nm prosessin myötä kulutus on jälleen laskenut ja vakiona i7-3770K käyttääkin tämän joukon vähiten sähköä. Kellotettuna kulutus nousee 57 watilla, ollen silti joukon neljänneksi säästeliäin.Yhteenveto


PLUSSAT 
 • Suorituskyky
 • Ylikellotus
 • Tehonkulutus

  MIINUKSET 
 • -
 • Award
  Toimituksen Valinta!


  Kuten jo alussa tuli todettua, teemme prossuarvosteluja melko harvakseltaan, joka toisaalta tekee niistä erityisen kiinnostavia. On mielenkiintoista aina välillä tarkistaa mitä uutta prosessorintamalla tapahtuu ja miten uusien julkaisujen suorituskyky vertautuu vanhoihin. Vaikka Ivy Bridge ei tuokkaan mukanaan mitään mullistavia uudistuksia, on se silti hyvä päivitys Sandy Bridgestä; natiivi USB3-tuki, uusi näytönohjain ja entistäkin alhaisempi tehonkulutus ovat tervetulleita uudistuksia. Vakiokellotaajuudellakin suorituskyky oli todella vaikuttavalla tasolla, mutta kellottaminen siirsi i7-3770K:n tässä joukossa aivan omaan luokkaansa. Kaikki tämä todella alhaisella tehonkulutuksella ja integroidulla näytönohjaimella jolla pystyy pelaamaankin ansaitsee i7-3770K:lle Metkun Editor's Choice-palkinnon.

  Suomessa i7-3770K:n hinta liikkuu noin 330 euron paikkeilla, kun taas i5-3570K:n saa noin 230 eurolla. Pelikäyttöön i5 ilman hype threadingia ja sadan euron säästöllä voi olla hyvä vaihtoehto.
  Metku on Facebook

  Lisätietoja

  Intel

  Aiheeseen liittyviä artikkeleja Metkussa  AMD FX-8150 -suoritin

  AMD A8 3850 A-series APU

  AMD Phenom II X4 980 Black Edition
  Näytä kaikki arvostelut tästä kategoriasta.


   


  Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


   
    Content in english!
    Sisältö suomeksi!

   Google

   .:Back to top Bandwidth by Mpoli

  Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
  All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
  All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy