MetkuMods

I-CASE

Tuunaa Nintendo Wii -pelikonsolin ulkonäköä ripauksella kromia.
Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 10.04.2007
Valmistaja: XCM
Tuoteryhmä: Pelikonsolitarvikkeet
In English In English
Suomeksi Suomeksi


 

Esipuhe

Koneen ulkonäön kohentelu modaamalla ei ole mitään uutta PC-maailmassa mutta pelikonsoleiden vastaavat virittelyt ovat vasta astumassa julkisuuteen. Koska pelikonsolit ovat monessa kodissa varsin oleellinen osa olohuoneen sisustusta, asettaa sen ulkonäkö melkoisia haasteita harmoniaa etsiville.

Konsolin repiminen auki ja sen kaivertaminen Dremelillä ei ole kaikkia varten. Tämän johdosta XCM on tuonut markkinoille jo pidempään eri konsoleille tarkoitettuja "viritysosia". Tällä kertaa tutustummekin heidän I-CASE -vaihtokoteloon joka on tarkoitettu Nintendo Wii:lle.

Tuote

 


 


 

Kotelo oli pakattu vankan oloisen pahvilaatikon uumeniin. Komponentit oli yksittäispakattuja vaahtomuoviin joten niiden uskoisi pysyvän hyvässä kunnossa kotiin asti ostit sitten tuotteen paikalliselta jälleenmyyjältä tai sitten internetistä.

 


 

Sisältä löytyykin sitten kaikki tarvittava Wii:n tuunaukseen kromatuksi. Mukana tulee kaikki tarvittavat työkalut, vaihtokumitassut, jalusta, painikkeet jne. Kaikki muoviosat on kromattu kauttaaltaan joten lopputuloksen voi odottaa olevan näyttävä. Kuvassa ylhäällä keskellä oleva maskotti ei kuulu pakkaukseen. Se vain halusi mukaan demoamaan pinnan peilimäisyyttä. Ja vielä lopuksi - pakkauksessa ei tule mukana ohjeita.
Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google


 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy