MetkuMods

CM Inferno vs. QPAD 5K

Kaksi tehokasta pelihiirtä

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 23.09.2010
Tuoteryhmä: Hiiret
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Cooler Master ei ole uusi tekijä tietokonemarkkinoilla, mutta firman CM Storm-sarjan ensimmäisten koteloiden ja oheislaitteiden julkaisusta on vasta pari vuotta. CM Storm-mallistosta olemme aiemmi testanneet Sniper-kotelon, mutta siihen kuuluu myös muita tuotteita, tällä kertaa uusi Inferno-hiiri päätyi testattavaksemme.

Infernon verrokki saapuu tällä kertaa Ruotsista ja on malliltaan Qpad 5K. Qpad on pitkän linjan pelihiirten ja hiirimattojen valmistaja ja olemmekin testanneet pari merkin hiirimattoa aiemmin. Vaikka molemmat tämänkertaiset hiiret onkin suunnattu pelaajille, ovat ne melko erilaisia, siinä missä Inferno on suunnattu MMO-pelien suurkuluttajille, on Qpadin 5K perinteisempi FPS-hiiri. Eiköhän oteta selvää miten tämä ero näkyy käytännössä.

 

Cooler Master Inferno

 

Pakkaus & Bundle

 

CM Inferno vs. QPAD 5K - Kaksi tehokasta pelihiirtä
 

Monimutkaiset pakkaukset tuntuvat olevan muotia pelihiirten keskuudessa, eikä CM riko sääntöä. Inferno toimitetaan kirkkaan värisessä, melko pienessä laatikossa jonka kylkiin on painettu teknisiä tietoja ja jossa on hiiren piilottava luukku. Pakkauksen perusteella olennaisimmat tekniset tiedot ovat 11 näppäintä ja 4000 DPI sensori.

 

CM Inferno vs. QPAD 5K - Kaksi tehokasta pelihiirtä
 

Laatikon sisältä paljastuu ainoastaan hiiri ja ajuri-CD. Kaapeli on päällystetty samalla punoksella jota olemme nähneet jo aiemmin muutamissa pelaajille suunnatussa hiirissä. Se antaa kumikaapelia arvokkaamman vaikutelman, eikä käyttäessä takerru mihinkään yhtä helposti.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy