MetkuMods

Lian Li PC-7HX -kotelo

Korkealaatuinen kotelo moneen käyttöön

Kirjoittaja: Lauri 'lauri_lr' Rahtu
Julkaistu: 03.01.2013
Valmistaja: Lian-Li
Tuoteryhmä: Kotelot
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Katto

 

Lian Li PC-7HX -kotelo - Korkealaatuinen kotelo moneen käyttöön
 

Kattopaneelissa on I/O-liittimet, virta- ja reset-kytkimet ja 120 mm tuulettimille kaksi paikkaa, jotka on peitetty alumiinilevyillä.

Lian Li on todella ajatellut asiakkaita, jotka haluavat jäähdyttää kokoonpanonsa vedellä. Mikäli koteloon haluaa asentaa jäähdyttimen, voi tuulettimet kiinnittää kotelon ulkopuolelle, ja tuulettimien johdot voi vetää läpi reiästä, joka on tuuletinpaikkojen välissä. Erikseen ostettavana on saatavilla myös tuuletinsuojakotelo (7H-1), joka kiinnitetään tuuletipaikkojen ympärillä oleviin neljään reikään.

 

Lian Li PC-7HX -kotelo - Korkealaatuinen kotelo moneen käyttöön
 

Kuten aiemmin mainittiin, kotelon I/O-portit sijaitsevat kattopaneelissa. Liittimiin kuuluvat kaksi USB 3.0 -liitintä ja ääniliitännät. Niiden vieressä on reset- ja virtakytkimet.

 

Pohja

 

Lian Li PC-7HX -kotelo - Korkealaatuinen kotelo moneen käyttöön
 

Pohjassa on neljä resonanssia vähentävää kumista ja suurikokoista tassua ja pölysuodattimella varustettu ilmanottoreikä virtalähteelle. Valitettavasti pölysuodattimen kiinnitysmekanismin vuoksi koteloa on nostettava, jotta filtterin saa irti.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy