MetkuMods

Logitech G9

Pelihiiri laserilla.
Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 24.09.2007
Valmistaja: Logitech
Tuoteryhmä: Syöttölaitteet
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Pelaajille suunnattujen tuotteiden määrä on kasvanut käsi kädessä pelaamisesta elantonsa saavien pelaajien määrän mukaan. Löytyy niin pelinäppäimistöjä, pelihiiriä, tietokonekoteloita pelaajille, pelihiirimattoja, peli-TFT-näyttöjä jne. Valtaosaltaan tuotteet parantavat pelisuoritusta jossain määrin, mutta seassa on myös tuotteita, joilla ei ole mitään tekemistä pelaamisen kanssa.

Suurin osa pelaajista pitää hiirtä eräänä tärkeimmistä, ellei jopa tärkeimpänä syöttölaitteena pelejä pelatessa. Hiiri on myös pääasiallinen ohjainlaite valtaosassa peli-genrejä, joten valmistajien halu päästä näille markkinoille on varsin ymmärrettävää. Tällä kertaa yrittäjänä on Logitech G9-pelihiirellään. Löytyykö tästä rotasta pelihiiren sielu?

Pakkaus ja sisältö

 


 


 

Logitech on erittäin järjestelmällinen ja johdonmukainen pakkauksissaan. Tunnistat tuotteen Logitechin valmistamaksi, vaikka et näkisikään pakkauksessa painettuna yrityksen nimeä. Tällä kertaa pakkauksen kaksi puoliskoa on kätevästi yhdistetty toisiinsa magneetilla. Tällaiset pienet yksityiskohdat iskostuttavat brändin kuluttajan mieleen ja ohjaavat ostokäyttäytymistä tulevaisuudessa. Propsit markkinointiosastolle.

 


 

Pakkauksesta löytyy G9-pelihiiri, Wide Load- ja Precision-kuoret, CD-levy, joka sisältää ohjeet, pari ohjelappusta ja lopuksi vielä painot. Kaikkinensa aika tavallinen bundle - missä ovat ranne- ja otsanauhat, entä hiiren pohjaan teflonskatet?! Logitech on päättänyt panostaa oleelliseen ja jättänyt kaiken turhan krääsän pois pakkauksesta.

 


 

Puhuttaessa turhasta on vaikea ohittaa hiiren mukana tulevia painoja. En sano, että ne olisi pitänyt jättää pois, sillä tunnen monta pelaajaa, joiden mielestä painojen säätö on oleellinen osa pelihiirtä. Mielestäni asiassa ei ole oikeaa eikä väärää ja jos tunnet painojen virittelyn tuovan lisäosumia peleissä, toki säädä. Kun satunnaisista pelaajista siirrytään lähemmäs ammattilaisia, pääpelin osuus kasvaa huomattavasti. Logitech oli ensimmäinen valmistaja, joka tarjosi painojen säätömahdollisuuden pelihiirissään. G9 jatkaa tätä perinnettä, joten käyttäjiltä on ilmeisesti saatu positiivista palautetta aikaisempien mallien osalta.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy