MetkuMods

Logitech G15
pelinäppäimistö

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 06.12.2005
Valmistaja Logitech
Tuoteryhmä: Näppäimistö
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Pelien pelaaminen taloudellista hyötyä tavoitellen on suhteellisen uusi idea. Ei ole kauaa siitä, kun yritykset alkoivat tukea pelaajia niin, että nämä sijoittuisivat paremmin turnauksissa. Näin myös valmistajat saisivat enemmän näkyvyyttä peliyhteisössä. Tämä on painostanut yrityksiä kehittämään yhä parempia peliohjaimia. On nähty erilaisia pelihiiriä, -mattoja ja näppäimistöjä. Tässä arvostelussa esittelemme Logitechin uuden pelinäppäimistön G15. Voivatko ylimääräiset kontrollinäppäimet ja ohjelmoitava LCD-näyttö tehdä sinusta paremman pelaajan? Otetaan selvää!

Logitech G15-pelinäppäimistö

 


Pakkaus


G15

Näppäimistön mukana ei tule varsinaisesti mitään extroja, ainoastaan ajuri/softa-CD, rannetuki ja asennusohje. CD:ltä löytyy pieni breakout-peli ja SDK-paketti LCD-näyttöä varten. Bundle ei ole mitenkään maatajärisyttävä, pakkaus sisältää kaiken olennaisen, mitä näppäimistön kanssa tarvitaan; ei enempää eikä vähempää.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy