MetkuMods

Logitech G15
pelinäppäimistö

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 06.12.2005
Valmistaja Logitech
Tuoteryhmä: Näppäimistö
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Ulkoasu

 


Käännettävä LCD-näyttö

G15:sta tekee mielestäni erikoisen siihen liitetty käännettävä LCD-näyttö. Kaikkihan me olemme nähneet lisänäppäimiä aiemminkin, joten LCD-näyttö on se joka erottaa tämän tuotteen selkeimmin massasta. Kuten voit animaatiosta nähdä, näyttö taittuu kauniisti näppäimistöä vasten suojaan. Kätevä ominaisuus, jos aiot ottaa koneesi mukaan esimerkiksi LANeille.

 


Mitat

Nykyajan näppäimistöt kasvavat ja kasvavat. Niistä löytyy kaikenlaisia multimedianäppäimiä ja toimisto-ohjelmistoille varattuja lisänäppäimiä perusnäppäimistön ympärillä. Tästä johtuen G15 ei ole paljoa leveämpi kuin "tavallinen" toimistonäppäimistö.

Näppäimistöä ympäröivä musta ulkokehä on itse asiassa kumitettu, jotta saat siitä paremman otteen. Ei sillä, että tarvitsisit jotakin tahmeaa lähistöllä, kun yrität liikuttaa käsiäsi ja sormiasi mahdollisimman nopeasti saadaksesi korkeimmat pisteet. Näppäimet puolestaan ovat varsin tavallisen tuntuisia. Ehkä hieman hiljaisempia kirjoittaessa, mutta yleisilmeeltään enemmän tai vähemmän samat kuin keskivertonäppäimistössä.

 


USB-portit

Näppäimistön takaa löytyy kaksi USB-porttia. Ne ovat käytännöllisiä, jos et halua kuljettaa hiiren johtoa tietokoneen taakse. MP3-soittimet, muistitikut, digikamerat jne. voidaan helposti kytkeä tietokoneeseen näiden porttien kautta.

 


Kaapelikanavat

Logitech tarjoaa kaapelikanavat näppäimistön pohjassa. Ne ovat kätevät, jos haluat kuljettaa hiiren johdon näppäimistön oikealle tai etupuolelle. Ihmettelenpä vain, miksei kanavaa päätetty laittaa myös vasemmalle puolelle? Hiirtä käytetään myös vasemmalla kädellä, joten on hieman outoa, miksei tätä ole huomioitu, kuten on oikeakätiset käyttäjät.

 


Korokkeet

Kuten jo valtaosassa näppäimistöjä myös G15:sta pohjasta löytyy kaksi koroketta, joilla voidaan nostaa näppäimistön takareuna ylös pöydän pinnasta. Tämä vaikuttaa ergonomiaan ja uskon, että moni käyttäjä pitää tätä ominaisuutta varsin hyödyllisenä.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy