MetkuMods

Logitech G15
pelinäppäimistö

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 06.12.2005
Valmistaja Logitech
Tuoteryhmä: Näppäimistö
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Makrojen voimaa

 


Profileri

Koska käytettävissäsi on 18 painiketta, kussakin 3 toimintoa, on erittäin tärkeää saada niihin kunnon kontrolli. Tähän tarpeeseen vastaa Profiler. Sen avulla onnistuu makrojen lisääminen, poistaminen ja ohjelmalinkkien teko näppäimiin. Painat vain hiirellä kuvasta haluamaasi näppäintä ja valitset sille toiminnon. Erittäin intuitiivinen ja helppokäyttöinen ohjelma.

 


Profilerin optiot

Optioista löytyy valinta joilla ohjelman saa käynnistymään windowsin mukana. Koska eri peleillä voi olla omat profiilinsa voi automaattisen profiilivaihdon laittaa näkymään näppäimistön näytöllä kuten myös pikamakrojen ohjeistuksen.

Macro Manager


Macro Manager

Makroja voi nauhoittaa kahdella tavalla. Joko käyttäen Profilerin Macro Manageria tai käyttäen näppäimistön Quick Macro -ominaisuutta. Macro Manageria käyttäen on uusien makrojen nauhoittaminen ja muokkaus tehty erittäin helpoksi. Esimerkiksi mahdollisuus nauhoittaa myös näppäinpainallusten väliin jäävät tauot on erittäin tarpeellinen ominaisuus. Esimerkiksi pelissä valitset taian mutta taika tarvitsee aikaa latautua ennen sen käyttöä.

Pikamakrot


Pikamakrojen nauhoitus

Nämä kolme ruutua näyttävät millaiset avut näppäimistö antaa nauhoitettaessa uutta pikamakroa. Ensin valitset haluamasi toimintatilan käyttämällä M1, M2 ja M3 näppäimiä. Painat MR-painiketta aktivoidaksesi itse nauhoituksen. Tämän jälkeen näppäimistö odottaa sinun valitsevan halutun G-näppäimen jolle uusi makro halutaan nauhoittaa. Seuraavaksi näppäilet halutut näppäimet ja niiden yhdistelmät ja lopetat nauhoituksen painamalla uudelleen MR-painiketta. Erittäin helppoa ja tämä kaikki onnistuu siis vaikka kesken pelaamisen, poistumatta itse pelistä.

Profiilit


Profiilin ominaisuudet

Eri peleille voi siis määritellä omat makrot. Kuten huomasit, makrojen teko on varsin helppoa ja täältä pystyt sitomaan halutut makrot tiettyyn peliprofiiliin. Tällöin pelin latautuessa näppäimistö ottaa automaattisesti profiiliin määritellyt makrot käyttöön. Automatiikka poistaa siis tarpeen käydä lataamassa käsin jotain ennen varsinaisen pelin käynnistystä.

 


LCD-näytön kautta

Käyttäjä voi selata halutun pelin .exen käyttämällä Profiilien ominaisuusikkunaa. Saman valinnan voi suorittaa myös käyttäen LCD-näyttöä. Lataat vain haluamasi pelin ja painat näytön alla olevaa softapainiketta kertoen ohjelmistolle, että tämä peli on se mille valittu profiili halutaan sitoa.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy