MetkuMods

Microsoft Reclusa

Pelinäppäimistö valaistuilla nappuloilla.
Kirjoittaja: Antti Hakala
Julkaistu: 29.08.2007
Valmistaja: Microsoft
Tuoteryhmä: Näppäimistöt
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Microsoft on julkaissut jälleen uuden peliaiheisen tuotteen. Tällä kertaa näppäimistön, joka on suunniteltu yhteistyössä Razerin kanssa. Pelinäppäimistö näyttää sisältävän kaikki herkut, joita nykyaikaiselta näppäimistöltä vaaditaan. Tosin itseeni ei tee vaikutusta 'zero latency' ja 'gaming' sanojen viljely heti myyntipakkauksesta alkaen. Etukäteen kiinnostavimmalta tuntuu selvittää miten yhteystyö on tälläkertaa toiminut Razerin kanssa. Aikaisemmin arvostelemamme Habu-pelihiiri oli varsin onnitunut tuote, joten odotukset on korkealla.

Pakkaus ja sen sisältö

 


 

 


 

Reclusa on pakattu tavalliseen (lue=hyvään) pahvilaatikkoon. Paketti on selkeä ja helppo avata. Vaikuttaa siltä, että tällähetkellä Microsoftin näppäimistöt tulevat punaisissa paketeissa kuten aiemmin arvosteltu Laser Desktop 6000. Pakkauksen sisältä paljastuu itse näppäimistön lisäksi myös ajuri-CD ja ohjevihkonen.

Olemus

 


 

Rannetuki on päällystetty laadukkaan tuntuisella nahalla. Vaikka pinta taitaakin olla vain keinonahkaa, se tuntuu silti yhtä hyvältä kuin Laser Desktopissa. Kokonaisuutena Reclusa on kuitenkin halvan näköinen. Kiiltävä musta muovi ei näytä hyvältä kuin muutaman päivän, jonka jälkeen se on peittynyt pölyyn ja sormenjälkiin. Pitää kuitenkin muistaa, että näppäimistö on suunnattu pelaajille eikä sisustajille. Rannetuen lisäksi ergonomia on huomioitu tarjoamalla kaksi kallistusvaihtoehtoa näppäimistölle. Rannetuen voi myös irroittaa.

Kohokohdat:
  • Sininen LED-taustavalaistus
  • Razer Hyperesponse -teknologia
  • Kaksi kappaletta 360-astetta kääntyviä "tatteja"
  • Neljä reunapainiketta
  • Kuusi ohjelmoitavaa pelipikapainiketta
  • Lennosta vaihdettavat profiilit
  • Irroitettava, pehmustettu rannetuki
  • Kullattu USB-liitinSivut:  1 2 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy