MetkuMods

Matrix Orbital MX610

PLED-näyttömoduli USB-liitännällä.
Kirjoittaja: Antti Hakala
Julkaistu: 06.06.2006
Valmistaja: Matrix Orbital
Tuoteryhmä: Modaus
In English In English
Suomeksi Suomeksi

KäytössäYhteenveto

 
Plussat
 • Erittäin kirkas
 • Kuvan laatu
 • Erittäin monipuolinen ohjelmisto
 • Hyvät ulkoiset liitännät

 • Miinukset
 • Näppäimet jäykät
 • Hinta


 • Award
  "Editor's Choice" Award

  Kokonaisuutena Matrix Orbital MX610 on lähes virheetön paketti. Huonoin puoli on turhan jäykät näppäimet: ne on helppo korvata omilla, mutta kalliista tuotteesta odottaisi parempaa. Pled-tekniikasta johtuva merkkien vihreä väri voi olla joidenkin makuun vanhanaikainen. Näytön toiminnassa ei esiintynyt testin aikana mitään ongelmia ja se vaikuttaa luotettavalta. Screenit ja eventit tekevät LCDC:stä ja Matrix Orbitalista erittäin monipuolisen ja tehokkaan yhdistelmän, joka antaa käyttäjän luoda hyvin monimutkaisia tapahtumaketjuja ja automaattisia toimintoja. Mielestäni ohjelma on tarpeeksi helppo oppia ja se tarjoaa niin huikean määrän mahdollisuuksia, että niiden opetteluun ei ihan heti kyllästy. Kun softapuoli on tullut tutuksi, alkaa itse näyttö jäämään jo hieman kakkoseksi, ja erilaisten tapahtumien luominen vie kuin omaan maailmaan.

  Uskon että vaikkapa serverikoneen näytön voisi korvata MX610-näytöllä ja tehokkaasti viritetyillä tapahtumilla. Muutama ledi etupaneeliin joita MX sytyttää ilmoittamaan mahdollisista vioista. MX:n asennus näppäimistöön mahdollistaisi esimerkiksi soivan kappaleen seuraamisen ja Winampin ohjaamisen. Perusasennus 5,25"-laitepaikkaan nostaa koneen kuin koneen ulkoasua ja tarjoaa edelleen samat monipuoliset ohjelmointimahdollisuudet. Ehdoton lisälaite kokeilunhaluisille jos kalliinpuoleinen hinta ei ole este.

  Kysymyksiä, kommentteja? Vieraile MetkuModsin forumilla.

  Lisätietoja

  Matrix Orbital

  Aikaisemmat, aiheeseen liittyvät artikkelit Metkussa

  Arvostelut:
   - Logitech G15 Gaming Keyboard
   - Super Flower Fan Master
   - L.I.S

  Modit:
   - TransTFT  Sivut:  1 2 3 4 5 


   
    Content in english!
    Sisältö suomeksi!

   Google

   .:Back to top Bandwidth by Mpoli

  Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
  All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
  All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy