MetkuMods

My Book - World Edition II - 2 TB

Verkotettua tietoa pienellä vaivalla

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 30.05.2010
Valmistaja: Western Digital
Tuoteryhmä: Tallennus
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Yksi tietokoneisiin liittyvistä faktoista on, että kiintolevyt hajoavat. Silloin tällöin levy hajoaa ja kun niin tapahtuu, on aina vähän turhan myöhäistä miettiä olivatko kaikkien tärkeiden tiedostojen varmuuskopiot ajantasalla. Pienistä datamääristä puhuttaessa varmuuskopiointi on helppoa, USB-tikku tai DVD voi riittää hyvinkin pitkälle, mutta suuremmalle määrälle tiedostoja ulkoiset kiintolevyt ovat kätevämpi ratkaisu. Paremman turvallisuuden ja lisätoiminnallisuuden kannalta kotiverkkoon kytkettävä levy voi olla pätevä ratkaisu. Tässä vaiheessa Network-attached Storage, eli tuttavallisemmin NAS-boksit astuvat mukaan kuvioihin.

NASeja on tarjolla kaikkea yhden kiintolevyn sisältävistä perusmalleista eritasoisia RAID-pakkoja tukeviin palvelimiin asti. Tämänkertainen testikappaleemme asettuu johonkin siihen välille, se tarjoaa tarpeeksi tilaa useimmille kotikäyttäjille, sekä myös hyvinkin olennaisen RAID1-toiminnon, jolla bitit pysyvät tallessa vaikka yksi levy hajoaisikin. Eiköhän oteta selvää miten helposti voi varmistaa etteivät rakkaat lomakuvat enää ikinä huku yhden levyrikon takia.

 

Pakkaus ja speksit

 

My Book - World Edition II - 2 TB - Verkotettua tietoa pienellä vaivalla
 

Tekniset tiedot:

Fyysiset speksit
Tallennuskapasiteetti 2/4 TB
Liitäntä Ethernet (10/100/1000 Mbps)

Mitat
Korkeus 166 mm
Syvyys 160 mm
Leveys 99.00 mm
Paino 2.50 kg

Western Digital My Book World Edition II toimitettiin testiimme mustassa kuutionmuotoisessa laatikossa, jonka kyljestä löytyy kuvia laitteesta, sekä tekniset tiedot. World Edition II:sta on olemassa kahden ja neljän teratavun versiot, joista ensin mainittua testikappaleemme edustaa. Laite painaa kaksi ja puoli kiloa, on verrattain pieni ja se on kytkettävissä käyttöön ainoastaan verkkoliittimen kautta.

 

Bundle

 

My Book - World Edition II - 2 TB - Verkotettua tietoa pienellä vaivalla
 

Laatikon sisältönä on ohjekirja, ajurilevy, pieni ulkoinen virtalähde, gigabitin verkkojohto, sekä tietysti laite itse.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy