MetkuMods

Nexus Caterpillar

Hiljainen ATX-kotelo.
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 10.09.2007
Valmistaja: Nexus
Tuoteryhmä: Laitekotelo
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Nexus on valmistajana tunnettu lähinnä hiljaisista tuulettimista, virtalähteistä ynnä muista melua vähentävistä tuotteistaan, mutta onpa merkiltä nähty muutama kotelokin. Parhaiten tunnettu näistä koteloista on epäilemättä Breeze, joka oli markkinoille tullessaan yksi ensimmäisistä, joiden suunnittelussa oli toden teolla kiinnitetty huomiota melun vähentämiseen. Vaikka Breeze onnistuikin varsin hyvin tavoitteessaan olla hiljainen, oli hiljaisuus saavutettu jäähdytyksen kustannuksella ja käyttäjillä oli ongelmia ylikuumenevien osien kanssa.

Pakkaus ja sisältö

 


 

Nyt Nexus on tuonut markkinoille uuden kotelon, Caterpillarin, joka jatkaa siitä mihin Breeze jäi. Sitä suunniteltaessa on taas kiinnitetty huomiota hiljaisuuteen: sisältä kotelo on vuorattu vaimennusmatolla ja tuulettimiksi on valittu erityisen hiljaisia malleja. On kiinnostavaa nähdä, kuinka hyvin kompromissi hiljaisuuden ja jäähdytyksen välillä on onnistunut tällä kertaa.

 


 

Tekniset tiedot  
Mitat 43.7 x 19.7 x 52.9 cm
(Korkeus x Leveys x Syvyys)
Tuetut emolevyt ATX/M-ATX
Virtalähde Ei mukana
Tuulettimet 2 x 120 mm Real Silent
(Musta/valkoinen)
Etuliittimet FireWire, 2x USB2.0, 3.5 mm mikrofoni ja kuulokkeet
5.25" -asemapaikat 3x näkyvää
3.5" -asemapaikat 1x näkyvä + 1 piilossa
HDD -asemapaikat 4x tuuletettua
Weight 5,5 kg


Caterpillari on ulkonäöltään varsin pelkistetty kotelo. Se on kauttaaltaan musta ja kyljet ovat yllättävän karkean tuntuisia. Tällainen maalipinta ei paljasta pinnassa olevaa pölyä ja sormenjälkiä yhtä pahasti kuin kiiltävä, muttei ehkä ole myöskään aivan yhtä näyttävä. Katto ja vasen kylki on taivutettu yhdestä levystä ja niitattu paikalleen, joten oikea kylki on ainoa irrotettava osa.
Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy