MetkuMods

NZXT Rogue

Alumiininen pelikonekotelo
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 05.02.2008
Valmistaja: NZXT.
Tuoteryhmä: Tietokoneen kotelot
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Koteloiden muoto on muuttunut aikojen saatossa vaaka- ja pystymallien välillä, mutta yleensä muoto on ollut silti jossain suunnassa litteä. Uudempana innovaationa mukaan on tullut myös enemmän kuution muotoiset kotelot. Kotelon valinta on usein pitkälti makuasia, mutta on silti aina mukavaa nähdä markkinoilla jotain uutta.

Tällä kertaa testattavaksi saapui NZXT Rogue kotelo. Roguesta on musta ja harmaa versio joista kumpaakin saa vielä sinisillä ja punaisilla ledeillä varustettuna. Testikappaleessamme on musta viimeistely ja siniset valot.

Rogue

 

NZXT Rogue
 

ETULEVYN MATERIAALI Alumiini
ULKOISET MITAT(L xK x S) 368 x 278.2 x 421.2 mm
JÄÄHDYTYS Takalevyssä 120 mm ledituuletin
Kyljissä 4 X 120 mm tuuletinpaikkaa (kaksi tuuletinta asennettuna)
ASEMAPAIKAT 2 ulkoiasta 5.25"-paikkaa 1 ulkoinen 3.5 "-paikka 4 sisäistä 3.5" -kiintolevypaikkaa
MATERIAALIT Alumiini/teräs
KORTTIPAIKAT 4
VIRTALÄHDE 500 WATT PS2 ATX 12V 2.0 ( lisävaruste )
PAINO 9.2 kg (ilman virtalähdettä)
EMOLEVY mATX

Oheisvastusteet

Rogue saapui testiin hyvin pakattuna normaalin kokoiseen, joskin oudon malliseen pahvilaatikkoon. Kantokahvallisessa laatikossa on painettuna kuvia ja tietoja tuotteesta, joten pakkaus on kaikin puolin onnistunut. Bundle oli myös köytettynä kotelon sisällä, jottei se pääse tekemään tuhoja kotelon sisällä.

 

NZXT Rogue
 

Kotelon mukana toimitettavat ruuvit on mukavasti pakattu omiin pusseihinsa, joissa on vielä selityksetkin sisällölle. Pieni seikka, mutta helpottaa asentamista kun oikeaa ruuvia ei tarvitse etsiä sekalaisesta kasasta. Bundle sisältää myös lyhyen, kuvitetun asennusoppaan, asennuskiskoja optisille asemille, avaimet etuoveen ja asennuslevyn virtalähteelle. Näistä viimeksi mainittuun palaamme vielä tuonnempana.

 

NZXT Rogue
 

Perinteisempien tarvikkeiden lisäksi Roguen mukana toimitetaan myös kantohihna, jolla kone on helpompi ottaa mukaan laneille. Vaikka kantohihna vaikuttaakin äkkiseltään sekavalta, on se pienen harjoittelun jälkeen helppo käyttää ja helpottaa muuten vaikean muotoisen kotelon kantamista. Vahvistetun kantokahvan lisäksi valjaissa on kiinni tukeva olkahihna.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy