MetkuMods

NZXT Switch 810

Tyylikäs ja hyvin ilmastoitu koppa!

Kirjoittaja: Lauri 'lauri_lr' Rahtu
Julkaistu: 17.01.2012
Valmistaja: NZXT
Tuoteryhmä: Kotelot
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Sisältä

 

NZXT Switch 810 - Tyylikäs ja hyvin ilmastoitu koppa!
 

Sisätiloja tarkastelemalla käy selväksi, että tilaa on todella paljon. Kaapelinjärjestely on otettu huomioon tekemällä useita läpivientireikiä, joihin on ulkonäkösyistä laitettu mustat kumit. Switch 810:ssä on kaksi kiintolevykehikkoa, joihin mahtuu kaikkiaan kuusi kiintolevyä (3.5” ja 2.5”). Kiintolevyt eivät ole lainkaan näkyvissä kotelon vasemmalta puolelta katsottaessa. Kun kiintolevy halutaan asentaa tai irroittaa, täytyy joko irroittaa oikea kylkipaneeli tai vaihtoehtoisesti poistaa kiintolevykehikosta neljä ruuvia, jolloin kehikon voi vetää irti kotelosta. 5,25” laitteille Switch 810:ssä on työkaluvapaa asennus.

 

NZXT Switch 810 - Tyylikäs ja hyvin ilmastoitu koppa!
 

Oikealta puolelta näkyy hyvin suuri reikä emolevykelkassa. Reikä mahdollistaa sen, että prosessorijäähdyttimen voi asentaa irroittamatta emolevyä kotelosta. Reikä on riittävän suuri, joten minkäänlaisia yhteensopivuusongelmia ei eri emolevyjen välillä pitäisi tulla.

Emolevyn taustapuolella on myös keskitin 3-pinnisillä liitännöillä varustetuille tuulettimille. Keskitin ottaa virtansa yhdestä Molex-liittimestä. Tämä on fiksu ratkaisu, sillä tuulettimien johtojen järjestely helpottuu huomattavasti. Valitettavasti tuulettimien nopeuksia ei voi säätää lainkaan. Keskittimeen mahtuu kaikkiaan seitsemän tuuletinta.

 

Hotswap

 

NZXT Switch 810 - Tyylikäs ja hyvin ilmastoitu koppa!
 

Kuten jo aiemmin kävi ilmi, kotelon etupaneelissa on hotswap-paikka kiintolevylle. Kiintolevy kiinnitetään kehikkoon, minkä jälkeen kehikko yksinkertaisesti liu’utetaan koteloon. Hotswap-paikan liittimet sijaitsevat alimmassa 5,25” paikassa.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy