MetkuMods

NZXT Tempest

Hyvin ilmastoitu Miditorni.
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 12.05.2008
Valmistaja: NZXT
Tuoteryhma: Tietokonekotelo
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Viimeksi kun testissämme oli NZXT:n kotelo, oli kyse Roguesta, joka oli erityisesti pelaajille tähdätty micro-ATX-kotelo tehokkaalla ilmankierrolla. Nyt sama valmistaja on tuonut markkinoille Tempest-mallin, jota he mainostavat uutena ilmavirran kuninkaana. Toisin kuin Rogue, kyseessä on tällä kertaa perinteisempi miditorni, johon mahtuu myös normaalia isommat E-ATX-emolevyt.

NZXT Tempest

 

NZXT Tempest
 

Kotelo saapui testiin kovia kokeneessa retail-paketissa, jonka pintaan on painettu suuria kuvia ja tärkeimmät tekniset tiedot. Päällimmäisenä mainospuheissa tuntuu olevan erityisen hyvä ilmankierto, joka myös speksien valossa tuntuisi olevan kunnossa. Ainakin toistaiseksi Tempestiä saa vaan mustana, sinisillä ledeillä varustettuna mallina, mutta nähtäväksi jää, tuleeko samasta kotelosta Roguen tapaan myös punaisilla tuulettimilla varustettu versio.

Specifications

Mitat (L x K x S) 211.5 X 521.5 X 562 mm
Jäähdytys Edessä, 2 X 120 mm (sininen led)
Takana, 1 X 120 mm
Kyljessä, 1 X 120mm (sininen led)
Katossa, 2 X 140mm
Asemapaikat 9 asemapaikkaa
3 näkyvää 5.25" ( Max 6x 5.25" )
1 3.5" näkyvä
8 sisäistä 3.5"
Ruuviton design
Materiaalit Teräs
Korttipaikat 7
Paino 11.2 KG
Emolevytuki E-ATX, ATX, MICRO-ATX
 

NZXT Tempest
 

Heti laatikosta purettaessa vasemman kyljen suuri ikkuna kerää huomion. Myös ikkunaan on kiinnitettynä yksi sininen ledituuletin. Kaikenkaikkiaan kotelossa on jopa neljä 120 mm tuuletinta, joiden sijaintiin ja malliin tutustumme tuonnempana. Kotelon etulevyn lisäksi myös kattoon on haettu lisää muotoilua muovisesta levystä, johon myös niin kutsutut etulevyliittimet on sijoitettu. Liittimien sijoittelusta päätellen kotelo on tarkoitettu sijoitettavaksi lattialle.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy