MetkuMods

NZXT Tempest

Hyvin ilmastoitu Miditorni.
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 12.05.2008
Valmistaja: NZXT
Tuoteryhma: Tietokonekotelo
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Ulkoa

 

NZXT Tempest
 

Suoraan sivusta etulevyn ja katon muotoilu näkyy paremmin, itseasiassa ne ovat lähes identtisiä. Levyt on tehty muovista ja tuntuvat hieman halvalta ratkaisulta. Reunat sopivat hyvin yhteen, mutta kevyet "katteet" saattavat resonoida käytössä. Kyljen ikkuna on sen verran iso, että se paljastaa myös alhaalle sijoitettavan virtalähteen ja osan 5,25"-kehikosta.

 

NZXT Tempest
 

Koko etulevy on yhdeksän 5,25" asemapaikan peitossa. Asemien suojalevyt on rei'itettyjä ja itseasiassa koko etulevy toimii ilmanottoaukkona. Etulevyn yläosassa on himmeä NZXT-teksti, joka on ainut valmistajan logo kotelon ulkopuolella.

 

NZXT Tempest
 

Asemien suojalevyt on tehty rei'itetystä teräksestä ja niiden takapuolelle on kiinnitetty pölysuodattimet. Suodattimet ovatkin tärkeä ominaisuus kotelossa, jonka läpi virtaa jatkuvasti suuri määrä ilmaa. Etulevy on helppo irrottaa kotelon rungosta, joten suojalevyjen puhdistaminen imurilla tai pesemällä on helppoa, mutta asemapaikkojen suuren määrän vuoksi melko aikaavievää.

 

NZXT Tempest
 

Takaa katsottuna kotelo näyttää varsin perinteiseltä mid tower-kotelolta, jossa virtalähde on sijoitettu kotelon alaosaan. PCI-paikkoja on seitsemän ja myös kotelon takalevyssä on yksi 120 mm tuuletin. Lisäksi NZXT on lisännyt PCI-paikkojen viereen reiät vesijäähdytyksen letkujen läpiviennille. Virtalähteellä on oma asennuslevynsä, jonka ansiosta virtalähteen voi kääntää tarpeen mukaan imemään ilmaa joko ylä- tai alapuolelta.

Kotelon pohjassa on neljä kumijalkaa, jotka pitävät Tempestin hyvin paikoillaan ja varmistavat, ettei tärinät pääse välittymään kotelosta pöytään.

 

NZXT Tempest
 

Liitäntöjen lisäksi myös virta- ja resetnapit on sijoitettu kotelon kattoon. Liitäntöihin lukeutuu kaksi USB-liitintä, mikrofoni- ja kuulokeliittimet ja e-sata liitin. Kallistetut liittimet ovat käteviä käyttää, jos kotelo on sijoitettu lattialle, mutta kotelon ollessa pöydällä niihin on vaikea liittää laitteita nousematta tuolista. Liittimien lisäksi katossa on myös kaksi mustaa verkkoa, jotka piilottavat kattoon sijoitetut 140 mm tuulettimet.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy