MetkuMods

NZXT Tempest

Hyvin ilmastoitu Miditorni.
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 12.05.2008
Valmistaja: NZXT
Tuoteryhma: Tietokonekotelo
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Sisäinen rakenne

 

NZXT Tempest
 

Kotelon vasen kylki on kiinnitetty kahdella sormiruuvilla ja niiden irroituksen jälkeen paneeli kääntyy auki Antecin Sonatojen tapaan. Tällainen aukeamistapa on tarpeen kyljessä olevan tuulettimen vuoksi, joka estäisi normaalin liu'uttamisen.

Sivupellin irrottaminen paljastaa koko kotelon korkuisen 5,25"-kehikon, johon on valmiiksi asennettuna kaksi kiintolevykehikkoa. Kehikoiden yläpuolella on tilaa vielä kolmelle 5,25"-laitteelle. Kuvassa näkyvä valkoinen pussi on vain suojaamassa liittimiä kuljetuksen kolhuilta ja toisaalta kyljen ikkunaa naarmuilta.

 

NZXT Tempest
 

Oikea kylki on kiinnitetty tavallisilla ruuveilla ja aukeaa samalla tavalla kuin vasen kylki. Oikeankin sivupellin irroittaminen on välttämätöntä kiintolevykehikoiden irroittamisen takia, sillä ne on oletuksena ruuvattu paikalleen parilla ruuvilla. Kuvasta näkyy kehikon kohdalla olevat 7 pienehköä reikää, joiden läpi ruuvieihin pitää osua. Valitettavasti näiden pienehköjen reikien reunoja ei ole pyöristetty, joten ilman magneettikärkistä ruuvimeisseliä asemakehikoiden ruuvien paikalleen saaminen voi olla kivuliasta ja vaikeaa.

Asemakehikon oikealla puolen näkyviä kahta reikää olisi kätevä käyttää kaapelien järjestelyyn, mutta valitettavasti emolevykelkan alareunasta on tehty niin paksu, ettei sen ja sivupellin väliin jää tilaa kaapeleille. Tämä ratkaisu on hieman outo, sillä vastaava systeemi osoittautui aiemmin testaamassamme P180 Minissä oikein käteväksi.

 

NZXT Tempest
 

Etulevy irtoaa normaalisti alareunasta vetämällä ja sen poisto paljastaa kolme 5,25" asemapaikkaa, joista yhdessä on oletuksena adapteri 3,5" korppuasemalle tai kortinlukijalle. Näiden paikkojen alapuolella on kaksi pölysuodattimilla varustettua 120 mm tuuletinta. Tempestin asemaratkaisu on "modulaarinen", joka tarkoittaa sitä, että asemapaikkojen määrää ja paikkaa voidaan vaihdella siirtämällä kiintolevykehikoita eri kohtiin 5,25" kehikkoa. Tällainen muunneltavuus voi olla tarpeen erityisen pitkiä näytönohjaimia käytettäessä, kun kortti muuten tukkisi kiintolevy- tai 5,25" paikkoja.

 

NZXT Tempest
 

Tuuletinlevy suodattimineen on kotelossa kiinni neljällä ruuvilla ja kiintolevykehikko muovisten kiskojen lisäksi kahdella pitkällä ruuvilla. Vaikka kehikon irroittaminen on nykyiselläänkin melko vaivatonta, olisi silti jonkinlaiset pikalukot tai sormiruuvit kätevämpiä käyttää.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy