MetkuMods

NZXT Tempest

Hyvin ilmastoitu Miditorni.
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 12.05.2008
Valmistaja: NZXT
Tuoteryhma: Tietokonekotelo
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Tuulettimet

 

NZXT Tempest
 

Katon paneeli taas on kiinni kuudella ruuvilla ja sen irroittaminen paljastaa kattoon sijoitetut kaksi 140 mm tuuletinta. Näiden tuulettimien malli on FJ1402512SL, mutta valitettavasti ainoat NZXT:n niistä kertomat tekniset tiedot ovat käyttöjännite 12 V ja nimellisteho 1,2 W.

Etulevyn ja kyljen tuulettimet ovat keskenään samaa FJ1202512SM tyyppiä ja spekseiltään 12 V 2,4 W. Tehon ja käyttöjännitteen lisäksi NZXT kertoo niiden olevan liukulaakeroituja. Kaikki kotelon 120 mm tuulettimet ovat kuitenkin jo Roguesta tuttuja ja siinä kohtalaisen hiljaiseksi todettuja malleja, joten niiden tuottaman melun osalta ei ole yllätyksiä luvassa.

Laatuongelmat

Valitettavasti ainakin saamamme testikappale kärsi laatuongelmista. Pääosin pyöristettyine reunoineen Tempestin ongelma ei ole niinkään halvoista koteloista tuttu käyttäjän tahaton viiltely, vaan 5,25"-kehikon ja kiintolevykehikoiden kehno laatu.

 

NZXT Tempest
 

Ensinnäkin 5,25"-kehikon oikea kylki näyttää olevan yläreunastaan irti. Tämä ei ehkä olisi niinkään iso ongelma jos asemat kiinnitettäisiin kehikkoon normaalisti ruuveilla, mutta taipuva kehikko tekee kotelon omista pikalukoista käyttökelvottomia. En osaa sanoa kuinka kehikosta on tehty näin onneton, sillä en ainakaan huomannut yläosasta puuttuvia niittejä tai mitään muuta, joka selittäisi heikon rakenteen.

 

NZXT Tempest
 

Jos optisten asemien asentaminen ei vielä tuottanut tarpeeksi ongelmia niin myös kiintolevykehikko on surkea esitys. Alunperin kehikkoa pitää kasassa kolme niittiä, mutta toisessa kahdesta kehikosta ainoastaan yksi niitti piti kehikkoa kasassa. Tämä ongelma ei toivottavasti ole kovin yleinen, mutta ohuesta pellistä tehdyt kehikot eivät muutenkaan herättäneet kovin paljoa luottamusta. Itsestään taipuileva 3,5"-kehikko ja pikalukot kun yhdessä tekivät toimiessaankin asennuksesta melkoisen tehtävän.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy