MetkuMods

NZXT Tempest

Hyvin ilmastoitu Miditorni.
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 12.05.2008
Valmistaja: NZXT
Tuoteryhma: Tietokonekotelo
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Asennus

 

NZXT Tempest
 

Valitettavasti asemiin liittyvät ongelmat eivät jääneet Tempestin ainoiksi. Jostain kumman syystä PCI-paikkoja erottaviin metallisiivuihin on tehty kohoumia, jotka tehokkaasti vaikeuttavat kaksi korttipaikkaa vievien näytönohjainten asentamista. Nämä patit estävät kortin takalevyä osumasta kotelon perällä oleviin uriin ja ongelman ratkaisu vaati näytönohjaimen kiinnityslevyn taivuttelua. Myös emolevyn emolevyn taustapelti tuntui vääntyvän vähäisimmästäkin painosta, joka teki näytönohjaimein asentamisesta entistäkin vaikeampaa. Taustapelti on yksinkertaisesti liian ohutta ja taipuisaa.

 

NZXT Tempest
 

Asennetut komponentit:

  • Abit IP35
  • E6750 @ 3,2 GHz (Jäähdytin: Xigmatek HDT-S1283)
  • 2*1 GB 800 MHz Cellshock
  • Gainward Bliss 8800GT 1024 MB
  • Kolme S-ATA -kiintolevyäs
  • Silverstone SST-ST56F 560W

Koska kotelo on E-ATX-emolevyille sopiva ja normaalia syvempi, on sen sisällä hyvin tilaa. Kiintolevykehikko ja DVD-asema eivät tule lähellekkään emolevyä ja tilaa on helposti pisimmillekkin näytönohjaimille. Ainut ongelma sisätilojen kanssa on, että emolevy voisi olla sentin tai pari alempana, jolloin prosessorikannan ympärille jäisi enemmän tilaa. Kaapelikanavien puuttuminen aiheutti hirveän kaapelisotkun, jota ei yksinkertaisesti saanut piilotettua mihinkään.

 

NZXT Tempest
 

Kyljen suuri ikkuna paljastaa armotta sisällä vallitsevan kaaoksen ja näyttää myös osia virtalähteestä ja 5,25"-kehikosta prosessorijäähdyttimen jäädessä puoliksi piiloon. Ikkunaan sijoitettu ledituuletin taas osuu hyvin näytönohjaimen päälle ja varmasti auttaa osaltaan jäähdyttämään sitä.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy