MetkuMods

Phanteks PH-TC14CS CPU-jäähy

Jäähy hyvällä värivalikoimalla

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 15.04.2012
Valmistaja: Phanteks
Tuoteryhmä: Jäähdytys - Suoritin
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

PH-TC14CS

 

Phanteks PH-TC14CS CPU-jäähy - Jäähy hyvällä värivalikoimalla
 

PH-TC14CS edustaa nykyään harvinaisempaa top-down-mallia, jossa ilma puhalletaan pystysuunnassa yhden jäähdytyskennon läpi. Se käyttää samoja tuulettimia kuin PH-TC14PE ja vaikka se sopiikin hieman PE-mallia matalampaan koteloon, on kyseessä silti todella massiivinen cooleri. Ilman tuulettimiakin siili on 112 mm korkea ja tuulettimilla varustettuna korkeus nousee 140 milliin. Kun tämän lisäksi vielä tarvitaan lisää tilaa kunnon ilmavirralle, ei jäähdytin todellakaan sovellu kapeimpiin koteloihin.

PH-TC14CS:stä on viisi vaihtoehtoa: punainen, oranssi, sininen, valkoinen ja nyt myös musta. Testikappaleemme edustaa sinistä värivaihtoehtoa ja väri näyttää jälleen todella hyvältä. Phanteks ansaitsee kiitosta tarjoamalla ainoana valmistajana käyttäjilleen näin pirteitä värivaihtoehtoja.

 

Pohja

 

Phanteks PH-TC14CS CPU-jäähy - Jäähy hyvällä värivalikoimalla
 

Nikkelöidyn kuparipohjan viimeistely on jälleen loistava. Asennusrauta jousikuormitteisine ruuveineen on valmiiksi kiinnitettynä pohjaan.

 

Verrattuna

 

Phanteks PH-TC14CS CPU-jäähy - Jäähy hyvällä värivalikoimalla
 

Kun Phanteksin mallit asettaa vierekkäin, on selvää että molemmissa käytetään samaa perus designia, uutukaisessa rivasto vain on käännetty vaakatasoon.
Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy