MetkuMods

QPAD MK-sarjan mekaaniset näppäimistöt

Mekaanista toimintaa vaativaan käyttöön

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 23.01.2012
Valmistaja: QPAD
Tuoteryhmä: Näppäimistöt
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Vuosien mittaa olemme arvostelleet lukuisia näppäimistöjä, jotka ovat koittaneet erottua joukosta milloin LCD-näytöillä, makronäppäimillä, peukalonäppäimillä ja irroitettavilla numpadeilla, mutta nyt testiin on saapunut jälleen jotain uutta – lauma mekaanisia näppäimistöjä Qpadilta. Mekaanisen ja ”tavallisen” (kalvonäppäimistö) ero on se, että mekaanisessa jokaiselle kirjaimelle on oma kytkimensä. Tämä puolestaan johtaa erilaiseen näppäintuntumaan ja pidempään elinikään. Mekaaniset näppäimistöt ovat yleistyneet viimeaikoina kovaa vauhtia, joten on aika ottaa selvää mistä trendissä oikein on kyse.

 

QPAD MK-sarjan mekaaniset näppäimistöt - Mekaanista toimintaa vaativaan käyttöön
 

Qpad lähetti testiin koko näppäimistömallistonsa. Näistä kolmesta MK-80 on jo hieman vanhempi malli, kun taas MK-50 ja MK-85 ovat aivan uunituoreita. Kaikki kolme mallia näyttävät hyvin pitkälti samalle, mutta niiden välillä on myös selviä eroja, joihin paneudumme tässä arvostelussa.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy