MetkuMods

QPAD MK-sarjan mekaaniset näppäimistöt

Mekaanista toimintaa vaativaan käyttöön

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 23.01.2012
Valmistaja: QPAD
Tuoteryhmä: Näppäimistöt
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

MK-85 jatkuu

 

QPAD MK-sarjan mekaaniset näppäimistöt - Mekaanista toimintaa vaativaan käyttöön
 

Oikeassa ylänurkassa puolestaan on audioliitännät, sekä kaksiporttinen USB-hubi. Toinen yksityiskohta joka näkyy tästä kuvakulmasta on kolmas merkkivalo, jossa gaming-tilaa merkitsevä ”G” on korvannut tavanomaisen scroll lock-ledin.

 

QPAD MK-sarjan mekaaniset näppäimistöt - Mekaanista toimintaa vaativaan käyttöön
 

MK-85:ssa on todella paksu, punoksella suojattu kaapeli, joka haarautuu kahdeksi audioplugiksi ja yhdeksi USB-liittimeksi 35 cm ennen liittimiä. Punos näyttää kyllä hienolta ja antaa tuotteelle laadukkaan kuvan, mutta tekee ennestäänkin paksusta kaapelista entistäkin jäykemmän taivuteltavan.

 

QPAD MK-sarjan mekaaniset näppäimistöt - Mekaanista toimintaa vaativaan käyttöön
 

Muutaman näppäinhatun irroitus paljastaa MK-85:n varsinaisen hienouden, Cherry MX Red-kytkimet. Mekaanisissa näppäimistössä käytetään monenlaisia kytkimiä ja kytkimien väri kertoo paljon niiden toiminnasta. Nämä punaiset kytkimet esimerkiksi vaativat toimiakseen 45 g painon, aktivoituvat 2 mm painalluksesta ja liikkuvat kaikenkaikkiaan 4 mm. MK-85-mallissa kytkimien ohessa on myös erillinen ledi jokaiselle painikkeelle takaamassa todella kirkkaan ja tasaisen taustavalon.

Jos erilaisista kytkimistä haluaa tietää enemmän, kannattaa sunnata mainioon Wikiin osoitteessa http://geekhack.org/showwiki.php?title=Cherry+Corporation+Switch+Wiki
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy