MetkuMods

QPAD MK-sarjan mekaaniset näppäimistöt

Mekaanista toimintaa vaativaan käyttöön

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 23.01.2012
Valmistaja: QPAD
Tuoteryhmä: Näppäimistöt
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

MK-85 -ohjelmisto

 

QPAD MK-sarjan mekaaniset näppäimistöt - Mekaanista toimintaa vaativaan käyttöön
 

Yksi mekaanisten näppäimistöjen hyvistä puolista on, että jokainen näppäin voidaan lukea erikseen, joka poistaa kalvonäppäimistöjen haamuiluongelmat. Tämä ominaisuus on yleensä tuettu vain vanhan PS/2-liitännän kautta, mutta MK-85 tuo ominaisuuden ensimmäisenä maailmassa myös USB-liitännän yli toimivaksi. Tätä NKRO-ominaisuutta testattiin käytännössä Aqua’s KeyTest-ohjelmalla, jossa aluksi oli painettuna pohjaan 27 näppäintä ja vielä näidenkin jälkeen print screen-näppäin toimi ongelmitta.

 

QPAD MK-sarjan mekaaniset näppäimistöt - Mekaanista toimintaa vaativaan käyttöön
 

MK-85:n ohjelmisto on selkeän näköinen ja helppokäyttöinen. Ensimmäisenä vaiheena valitaan haluttu profiili yläpalkista, sitten valitaan yksi kymmenestä makronäppäimestä ja mitä painiketta sen halutaan vastaavan ja lopuksi valitaan haluttu toiminto pudotusvalikosta. Valittavana on tyypilliseen tapaan cut/copy/paste-toiminnot, sekä ohjelmien käynnistys ja makrojen ajaminen.

 

QPAD MK-sarjan mekaaniset näppäimistöt - Mekaanista toimintaa vaativaan käyttöön
 

Myös itse makroeditoria on helppo käyttää ja se toimii samaan tapaan aiemmin arvostelemiemme näppisten kanssa. Paina playtä, kirjoittele haluamasi makro, viimeistele säätämällä halutut viiveet ja homma on valmis.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy