MetkuMods

ReadOut

USB-muistitikku Corsairilta.
Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 08.08.2006
Valmistaja: Corsair
Tuoteryhmä: Tallennus
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

USB-muistitikut ovat melkoisen yleinen näky toimistojen työpöydillä. Kasvavan tallennuskapasiteettinsa ansiosta tämä tallennusmedia syö jo melkoista lovea kannettavien kiintolevyjen markkinasegmentistä. Mutta mikä erottaa nämä USB-flashmuistit toisistaan? On nähty eri värejä, muotoja ja kokoja, teoriassa hajoamattomia, sormenjälkitunnistuksella ja ilman jne.

Corsair päätti kuitenkin viedä asiat jälleen askeleen pidemmälle. Tällä kertaa arvostelemme erittäin uniikin tuotteen, joka lisää pienen näytön USB-muistitikkuun. Voit ihmetellä, mitä käyttöä sillä on, joten jatka lukemista ja tiedä.

ReadOut

 


1 GB ReadOut

Pakkaus itsessään ei tarjoa mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Tyypillinen prkl-grr-avaudu-- -tapaus, jotka ovat melkoisen suosittuja tietokoneisiin liittyvää laitteistoa myytäessä. Jos katsot tarkkaan, voit nähdä sen, mikä tekee tästä tuotteesta hiukan poikkeavan verrattuna muihin USB-muistitikkuihin.

 


Sisältö

Pakkauksen sisältäkään ei löydy mitään ihmeempiä yllätyksiä. Kaulanauha, USB-jatkokaapeli ja Windows 98:lle ajuri ja manuaali-CD. Mutta mitäpä muuta sitä USB-muistin kaveriksi kaipaisikaan. Jos tulee jotain hyviä ideoita mieleen, jaa ne Metkun forumilla meille muillekin.
Sivut:  1 2 3 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy